Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μασούρας ήρθε στη Λάρισα την Τρίτη (28/01), έκανε την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη (29/01), γνώρισε το νέο του προπονήτη και τους νέους του συμπαίκτες, δήλωσε ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μίλησε στην εφημερίδα "Ελευθερία" για την επιστροφή του στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Γιάννης Μασούρας
Σχετικά με την επιστροφή του στην ΑΕΛ:
«Ήθελα να γυρίσω στη Λάρισα, πάρα πολύ, αφού στη βυσσινί ομάδα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, έκανα σπουδαία καριέρα, ώστε να επιλεχθώ από τον Ολυμπιακό και να φθάσω στην Εθνική ομάδα».

Σχετικά με τους στόχους του:
«Γύρισα στη Λάρισα με μοναδικό στόχο να βοηθήσω την ομάδα να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για συμμετοχή στα play off. Αν το κατορθώσουμε, που είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε δυνατά παιχνίδια, θα είναι μια ακόμα σημαντική επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Θεωρώ ότι έκανα άριστη επιλογή και το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή, που ξαναγύρισα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων».

Για το φραστικό επεισόδιο που συνέβη όταν ήρθε πρόσφατα με την ομάδα του Πανιωνίου στη Λάρισα:
«Κατανοώ τον κάθε οπαδό που κάνει τα πάντα να κερδίσει η ομάδα του, αλλά θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο, δεν ταιριάζει να τυγχάνουν αυτής της συμπεριφοράς. Εγώ προσωπικά πήρα πολλά από την ΑΕΛ, αλλά και έδωσα πολλά στα χρόνια της παρουσίας μου. Δε περίμενα να στοχοποιηθώ. Μετά τον αγώνα όλα ξεχνιούνται και οι εντάσεις και οι πίκρες. Τώρα πλέον έχουμε σημαντικό έργο μπροστά μας και και πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top