Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, που έγινε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1. Για το παιχνίδι: 
«Καταρχάς να πω καλή χρονιά, υγεία και τίποτα άλλο. Η ομάδα μας στο παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς έπαιζε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που προερχόταν από την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πήραμε ένα βαθμό, οι συμπαίκτες μου τα έδωσαν όλα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε"

Για το σύστημα με 3 στην άμυνα: 
«Τα συστήματα είναι στην δεύτερη μοίρα σε αυτά τα παιχνίδια. Κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Άρη, πρέπει να είσαι σοβαρός και συμπαγής για 90 λεπτά. Αξίζαμε όμως κάτι καλύτερο».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία: 
«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να παίρνουμε τις νίκες για να ανεβούμε στην βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

Για την εικόνα του Άρη: 
«Καταφέραμε και κλείσαμε τον Άρη. Δεν είχε κάποια σοβαρή τελική προσπάθεια. Μια ομάδα σαν τον Άρη όταν δεν έχει καλή ευκαιρία, σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλά στην άμυνα».

Για τον Φετφατζίδη: 
«Ξέρουμε ότι ο Φετφατζίδης είναι παίκτης κλειδί για τον Άρη. Κοιτάξαμε να κλείσουμε τις προσπάθειες του και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα της ομάδας: 
«Σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ήμασταν καλύτεροι. Ακόμα και οι παίκτες έχουν να δώσουν παραπάνω. Ήρθε και ο Παπάζογλου και μπορεί να βοηθήσει».

Για τον στόχο της ΑΕΛ: 
«Είμαστε 2-3 βαθμούς από την 5η θέση. Είναι στο μυαλό μας η έξοδος στην Ευρώπη. Όλες οι ομάδες είναι στην κόψη του ξυραφιού. Εμείς θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top