Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό στο «AEL FC ARENA», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1. Σκόρερ των δύο τερμάτων του Παναιτωλικού, ήταν ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες ο Αμπιόλα Ντάουντα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Ντάουντα. Ο Νιγηριανός, Αμπιόλα Ντάουντα έκανε το σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση, μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 2-0 στο 63', για να μειώσει για την ΑΕΛ σε 2-1 ο Ουάρντα με εκτέλεση πέναλτι στο 79' και με δεύτερο πέναλτι του ίδιου παίκτη στο 86' να διαμορφώσει το τελικό 2-2, με τον Παναιτωλικό να μένει και με 10 παίκτες στο 89' λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Τσιγγάρα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ, Κάτσε (46' Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (75' Γκαζάλ), Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (62' Νούνιτς).

Παναιτωλικός: Κνετ, Τζανακάκης (78' Ντουάρτε), Μααρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Σιένστεντ, Τσιγγάρα, Ντίας, Άλβαρεζ (88' Ντάλσιο), Ρόσα, Ντάουντα (80' Μπαΐροβιτς).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top