Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό όταν ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά κι ο Λημνιός με πλασέ στην κίνηση σκόραρε. Στο 47ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος με ένα μακρυνό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Κρίστινσον. Η ΑΕΛ μείωσε στο 67' όταν ο Ηλιάδης μετά την κακή απομάκρυνση των αμυντικών του ΠΑΟΚ με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Πολλά παράπονα από την ΑΕΛ για τη διαιτησία, ειδικότερα στο 33', με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μόρας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Αουγκούστο. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βραζιλιάνου και άλλαξε πορεία, ενώ στη συνέχεια ακούμπησε και στο χέρι του Μαουρίσιο.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπάλλας, Τόρζε, Παπάζογλου, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε, Γκαζάλ (45' Ηλιάδης), Βινίσιους (77' Πινάκας).

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Μαουρίσιο, Αουγκούστο, Λημνιός, Λάμπρου (85' Ροντρίγκο), Πέλκας (62' Ελ Καντουρί), Άκπομ (76' Σβιντέρσκι).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top