Για τις ελλείψεις της ΑΕΛ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για το ακριβό εισιτήριο, αλλά και την υπόθεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε: -“Το ακριβό εισιτήριο για τον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ δεν το έβαλα για να μην έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά για να μην έρθουν οι δικοί μας εγκληματίες, κάτι Αλβανοί και κάτι πρεζέμποροι, που παρασύρουν και νεαρά παιδιά, γιατί πήγαν στη Λαμία και έκαναν επεισόδια, γιατί ήθελαν να μπουν τζάμπα στο γήπεδο, έρχονται και στο δικό μας χτυπώντας άλλους φιλάθλους μας και σπάζοντας καθίσματα. Πήγαν και έκαναν επεισόδια και στον αγώνα Νίκης Βόλου-Αιγάλεω, γιατί είναι κολλητοί με κάτι ίδιους οπαδούς του Αιγάλεω. Γι αυτό έβαλα 30 ευρώ εισιτήριο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να έρθουν μεμονωμένα, αλλά να πληρώσουν 30 ευρώ εισιτήριο”.

-“Η φιλοξενία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο ήταν καταπληκτική, ακόμη και όλη την τάξη του παιδιού μου φιλοξένησαν και είπα στον ΠΑΟκ ότι ακόμη και 100 άτομα εάν θέλουν να φέρουν στο γήπεδο, θα φιλοξενηθούν στις σουίτες μας. Δεν έχουμε κανένα παράπονο και θέλουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία”.

-“Δεν έχουμε παίκτες για το ματς, είναι όλη η ομάδα τιμωρημένη, εκτός από τους δυο, Ουάρντα και Κάτσε, που όμως κι αυτοί δεν θα παίξουν, λόγω συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ. Φροντίζουν οι διαιτητές να μας βγάζουν κάρτες και είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες σε βάρος μας. Φυσικά, στο φινάλε μπορεί να χρειαστεί να μπω να παίξω κι εγώ, μπορώ να σας πω ότι αντέχω ένα ημίχρονο…”.

-“Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε να κυνηγήσουμε τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση της ΕΕΑ, αλλά την Ξάνθη, που διεκδικεί είσοδο στην εξάδα, όπως κι εμείς. Εμείς επικεντρώνουμε στην Ξάνθη, αλλά μας απέβαλε η επιτροπή γιατί δεν είχαμε έννομο συμφέρον κατά του ΠΑΟΚ, γιοατί δεν διεκδικούμε το πρωτάθλημα, αλλά την έξοδο στην Ευρώπη”.

-“Είμαι νομικός των “Παραπολιτικών” και όχι του ομίλου Μαρινάκη και ο όμιλος Μαρινάκη δεν έχει εταιρική σχέση με τα “Παραπολιτικά”, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα για μένα και τη συνεργασία μου με αυτό τον εκδοτικό όμιλο, γιατί εγώ μιλάω με τον Κουρτάκη και όχι με τον Μαρινάκη”.

-“Νομικό έγκλημα έκανε ο ΠΑΟΚ που προσέφυγε στο διοικητικό εφετείο, γιατί ενώ μέχρι χτες έλεγε ότι είναι μια ανύπαρκτη επιτροπή η ΕΕΑ, με την κίνηση αυτή ομολογεί ότι η ΕΕΑ είναι πανίσχυρη, ανεξάρτητη αρχή, αλλά και οι αποφάσεις της πρέπει να υλοποιούνται από τα δικαστήρια. Ο ΠΑΟΚ είχε ανύπαρκτη υπερασπιστική γραμμή στην εκδίκαση της υπόθεσης της ΕΕΑ και έκαναν αυτή την κίνηση με προσφυγή στο διοικητικό εφετείο για να ζητήσουν αναβολή τη Δευτέρα, αφού δεν θα έχει βγει η απόφαση του διοικητικού εφετείου και θα εκκρεμεί αυτή, άρα θα πάρουν αναβολή,. Εάν όμως έχουν δίκιο στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, γιατί ζητάνε αναβολή; Έβλεπα και τον Μπαλτάκο και τον λυπόμουν. Μιλούσε χωρίς να ξέρει το θέμα και αναφερόταν σε Νόμους που δεν ισχύουν πλέον”.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top