Δημοσιοποιήθηκε στο διαδικτυακό site inpaok.gr ότι δήθεν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθόρισε ως ελάχιστη τιμή εισιτηρίου τα 30€, με σκοπό να μην έρθουν στη Λάρισα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αφού δεν θα μπορούν να πληρώσουν αυτό το ακριβό εισιτήριο. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε ορίσει ως γενική τιμή εισιτηρίου στην Ανατολική εξέδρα τα 10€.

Επειδή μια ομάδα εγκληματιών οπαδών με επικεφαλής Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών οι οποίοι παρασύρουν και περίπου 50 παιδάκια 13-14-15 ετών, εκμεταλλευόμενοι αυτό το φθηνό εισιτήριο, με αποτέλεσμα κινητοποιώντας και οπαδούς του Αιγάλεω από την Αθήνα με επικεφαλής έναν κακοποιό που λέγεται Costa Costa, με τους οποίους οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών έχουν πολύ στενή σχέση και πιθανώς διακινούν τόνους ναρκωτικών στην Αθήνα, εκμεταλλευόμενοι το φθηνό εισιτήριο των 10€, στον αγώνα με τον Ατρόμητο κατέλαβαν διά της βίας τις θέσεις των οικογενειαρχών οπαδών και των παιδιών τους που κάθε Κυριακή βρίσκονται στο γήπεδο με τα παιδιά τους στην Ανατολική εξέδρα, δημιουργώντας σκηνές χυδαιότητας και τρόμου στους οικογενειάρχες οπαδούς και στα μικρά παιδιά τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε και το έκανε πράξη και στο παιχνίδι με τον Άρη και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (δηλαδή σε όλους τους εντός έδρας αγώνες με την έναρξη του 2020 ανεξαρτήτως αντιπάλου) να μην εκδίδει εισιτήριο με 10€ στην ανατολική εξέδρα, αλλά να εκδίδει μόνο τα εισιτήρια διαρκείας και να εκδίδει εισιτήρια για την ημέρα του αγώνα μόνο σε διακεκριμένες θέσεις, με ελάχιστη τιμή τα 30€ και ανώτατη τιμή τα 60€ στα VVIP, τα οποία μπορούν να αγοράζουν τόσο οι οπαδοί της ΑΕΛ, όσο και οι οπαδοί των άλλων ομάδων.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και όλα τα άλλα είναι ανοησίες «ανόητων» δημοσιογράφων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top