Για την 16η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την ομάδα της Ρουμανίας. Δεν υπήρχε περιθώριο για απώλεια άλλων βαθμών με στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με όσες ελπίδες έχουν απομείνει στους δύο τελευταίους αγώνες. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ πίεσε τους Ρουμάνους, αλλά κατάφερε μόλις να πάρει το προβάδισμα με σκορ 1-0, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε πολλές συμπτωματικές αποκρούσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε την πίεση, το σκορ άρχισε να αυξάνει και το τελικό σφύριγμα τη βρήκε νικήτρια με 5-0, με τέρματα των Σαχήν (4) και Κουινόνς.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα απόψε. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε πολλές τυχερές αποκρούσεις, δεν θα τον χαρακτήριζα ταλαντούχο, το αντίθετο. Όταν κάποιος σουτάρει επάνω σου δεν σημαίνει ότι είσαι καλός τερματοφύλακας. Ο Σκοτ Μιούλερ είναι καλός τερματοφύλακας. Επανάληψη του ορθού, ο Σκοτ Μιούλερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο MMSL. Είτε έτσι είτε αλλιώς το σκορ θα έπρεπε να είναι 12-0 για την ΑΕΛ. Τώρα θα παρακολουθήσουμε τον πίνακα του σκορ στον αγώνα Jagiellonia-PCL», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη μετά τις νίκες της PCL (3-1 Jagiellonia) και των Αλβανών (15-0 επί του Απόλλωνα-Λευκοί).
Την προσεχή Παρασκευή, 22:30, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο PCL αναζητώντας τη νίκη έστω και για λόγους γοήτρου. Οι ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σχεδόν μηδαμινές αφού ακόμα και με νίκη, την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ θα πρέπει να περιμένει απώλεια βαθμών στον τελευταίο αγώνα της PCL επί της ουραγού Σπόρτινγκ, αλλά και δική της νίκη επί των Αλβανών.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top