Για την 14η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε χθες βράδυ τη Σπόρτινγκ. Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο παιχνίδι και η σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων δεν ήταν αρκετή να κάμψει την ταχύτητα των «βυσσινί», οι οποίοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-0. Το δεύτερο μισό ήταν σχεδόν παρόμοιο του πρώτου με την ΑΕΛ να δημιουργεί πολυάριθμες αντεπιθέσεις. Με τη λήξη του αγώνα ο φωτεινός πίνακας έδειχνε ΑΕΛ 6, Σπόρτινγκ 2.
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Κουινόνς (5) και Πονς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας. Η Σπόρτινγκ έχει καλό τερματοφύλακα και το σκορ θα μπορούσε εύκολα να είναι 12-2. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Στο ντέρμπι κορυφής οι Πορτογάλοι (PCL) αναδείχθηκαν νικητές (2-3) επί των Αλβανών και παρέμειναν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν βοηθάει την ΑΕΛ που θα ήταν ικανοποιημένη μόνο με ισοπαλία ώστε να πλησιάσει τους πρωτοπόρους και να παλέψει τα μεταξύ τους παιχνίδια. Απομένουν τέσσερις αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος με τις τρεις ομάδες να καλούνται να αγωνιστούν:

14/02/2020 (15η)
ΑΕΛ - St Thomas
Ρουμανία - PCL
Acoriano - Αλβανοί

21/02/2020 (16η)
Απόλλων (Λευκοί) - Αλβανοί
ΑΕΛ - Ρουμανία
Jagiellonia - PCL

28/02/2020 (17η)
Αλβανοί - St Thomas
PCL - ΑΕΛ

13/03/2020 (18η)
Σπόρτινγκ - PCL
ΑΕΛ - Αλβανοί

Η PCL έχει υποστεί τη μοναδική ήττα από την ΑΕΛ (3-1), ενώ έχει και μία ισοπαλία με τους Μπλε του Απόλλωνα (3-3).
Η μοναδική ήττα της ΑΕΛ από την Acoriano (6-5) και οι ισοπαλίες με Jagiellonia (1-1), Αλβανούς (2-2), αλλά κυρίως τους Μπλε του Απόλλωνα (4-4) έχουν δημιουργήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών μεταξύ ΑΕΛ και PCL.
Δεν αρκεί στην ΑΕΛ κερδίσει και τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή, αφού πρέπει να ελπίζει σε κάποια απώλεια βαθμών της πρωτοπόρου PCL.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top