Για την 13η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε τον Απόλλωνα (Λευκοί). Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη, με τους επιθετικούς να είναι δυνατοί, τους μέσους να ελέγχουν την κυκλοφορία και τους αμυντικούς να παραμένουν ανίκητοι. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-5.
«Ήταν σημαντικό ότι δεν χαλαρώσαμε και συνεχίσαμε να παίζουμε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο», σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Ντέιβ Άνταμς.
Η ταχύτητα της ΑΕΛ και οι αντεπιθέσεις ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστούν από τους μέσους και τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Το τελικό σκορ βρήκε θριαμβεύτρια την ΑΕΛ με 0-11, χάρη σε τέρματα των Κουινόνς (4), Άντριου (2), Τόμσον (2), Σαχήν, Σάρεϊντορ, και Χάβαρη.
Ανέπαφη διατήρησε την εστΐα του ο Σκοτ Μιούλερ.
Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να προβώ σε μια ιδιαίτερη ανακοίνωση. Ο Μπελάλ Χαλμπουνί, ξάδελφος του αμυντικού μας Άμπντο Χαλμπουνί, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κ-23 της Βέρντερ Βρέμης. Συγχαρητήρια στον παίκτη που δείχνει ότι το ταλέντο εξέρχεται από την πόλη μας, το Λονδίνο, στο Οντάριο του Καναδά.
Είμαι ευχαριστημένος με το αποψινό αποτέλεσμα και συγχαίρω τους παίκτες μου που έπαιξαν δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια των 50 λεπτών. Εξαιρετική δουλειά και ανέπαφη εστία από τον τερματοφύλακά μας Σκοτ Μιούλερ. Όλοι οι παίκτες μας αξίζουν μιας ιδιαίτερης αναφοράς. Αφήνουμε αυτόν τον αγώνα πίσω μας και συγκεντρωνόμαστε στη νίκη για το επόμενο παιχνίδι μας».
Την προσεχή Παρασκευή, 20:00, η ΑΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σπόρτινγκ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top