Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Άκης Μάντζιος
«Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και πάθος. Είχε αρκετό ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Μπήκαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο, δημιουργώντας κάποιες φάσεις -πλαγιοκοπώντας περισσότερο. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε αρκετά καλά και δημιουργήσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ που θα μας έδινε μια βαθμολογική ώθηση. Από εκεί και πέρα μένουν τρία παιχνίδια, που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε, για να δούμε που θα τερματίσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπαθήσανε και για μια ακόμα φορά ευχαριστώ και τον κόσμο που μας βοήθησε».

Όσο για το αν χάθηκαν απόψε τα πλέι-οφ: 
«Έχει ακόμα τρία παιχνίδια. Εμείς το έχουμε ξανά πει πολλές φορές ότι πρώτος μας στόχος ήταν η ομάδα να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις. Σε αυτό τον τομέα έχουμε καλό πλασάρισμα. Από εκεί και πέρα, ότι μπορούμε να καταφέρουμε θα το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς τα δύο παιχνίδια στο Αγρίνιο και εδώ με τον Αστέρα, όπως εξελίχθηκαν και τα δύο, μας στέρησαν πολύτιμο έδαφος για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι πιο ψηλά. Αλλά έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα max εννιά βαθμών. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: 
«Πριν το ματς την Τετάρτη πρέπει να ξεκουραστούμε. Ότι πιθανότητες έχουμε, θα τις διεκδικήσουμε. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top