Έφυγε κι ο Ντίνος... Μας αποχαιρέτησε ο πιο μειλίχιος παράγοντας που πέρασε ποτέ από τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΛ. Χαμηλοί πάντα οι τόνοι του, στα ύψη όμως η πολύχρονη προσφορά του!
Επιστήθιος φίλος του Κώστα Σαμαρά, επιστρατεύτηκε από τον ίδιο στην πρώτη προεδρική του θητεία τον Μάη του 1984 και μέσα σε διάστημα 12 μηνών, είχε την ευτυχία να ζήσει εκ του σύνεγγυς με την αγαπημένη του ομάδα δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας και τον Ιούνη να σηκώσει το τρόπαιο μαζί με τους θριαμβευτές του Αντρέι Στρεϊλάου.
Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 1985-86 αποσύρθηκε προσωρινά από τα διοικητικά του καθήκοντα, αφού πρόλαβε να πανηγυρίσει την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης. Ο Ντίνος Ζιάκκας επανήλθε στην ενεργό "βυσσινί" διοικητική δράση τον Μάρτη του 1990, παραμένοντας για 6 χρόνια υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας και υλικού στις διοικήσεις του Κώστα Σαμαρά και του Νίκου Παπανικολάου. Ο υποβιβασμός της "βασίλισσας" στη Β' Εθνική μετά από 18 χρόνια τον συγκλόνισε και αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά από την πρώτη γραμμή του ΑΕΛικού μετώπου.
Σήμερα, κλείνοντας έναν κύκλο υποδειγματικής επιχειρηματικής, ποδοσφαιρικής και κοινωνικής διαδρομής, μας αποχαιρέτησε "μετακομίζοντας" στο "βυσσινί club του Παραδείσου".
Ο μεγαλομέτοχος  κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό team, oι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, εκφράζουν τα από βάθους καρδίας συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και εύχονται να είναι ανάλαφρο το χώμα της λαρισινής γης που θα τον σκεπάσει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top