Με δύο στα δύο συνέχισαν τα τμήματα της Ακαδημίας μας. Τα δύο παιδικά της ΑΕΛ και των Νέων ΑΕΛ συνέχισαν με νίκες στους ομίλους τους για το πρωτάθλημα Παίδων. Συγκεκριμένα:
ΑΕΛ vs Φοίβος Β' : 47-40
Με νίκη ξεκίνησαν την ημέρα οι μικροί της Ακαδημίας μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οι μικροί του κοουτς Βαγιόπουλου κατάφεραν από την αρχή να είναι κυρίαρχοι στο παρκέ και μέσα από ωραίες συνεργασίες έφτασαν στην νίκη.
ΑΕΛ (Βαγιόπουλος): Τσιντζιλωνης, Κωστογουλιδης, Γκέκας, Ραχμάνης, Τασόπουλος, Λουκανίκας, Παπακώστας, Κιγιτζιδης, Λογοθέτης.

Ικαρος Ν. vs Νέοι ΑΕΛ : 37-56
Το παιδικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ συνέχισε νικηφόρα στον Α' όμιλο. Οι παίδες του κοουτς Οικονόμου με σοβαρότητα στο παιχνίδι τους έχτισαν μια διαφορά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έτσι έδωσαν την δυνατότητα στον προπονητή τους να δοκιμάσει σχήματα και καταστάσεις.
Νέοι ΑΕΛ (Οικονόμου): Σοφράς, Γκόλιας, Κερμελίδης, Αναγνωστόπουλος Λ., Κωτούλας, Κανάκης, Βουρβούλιας, Λίβας, Ροκουδης, Αναγνωστόπουλος Δ., Στεφάνου, Ταμπάρης, Φασλής

Το παιχνίδι των Νέων ΑΕΛ για το ανδρικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν υπήρχε ηλεκτροδότηση στο κλειστό Αλκαζάρ. Το παιχνίδι αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΣΚΑΘ.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top