Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ με τίτλο «Δεν είναι στραβός ο γιαλός...» και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς… Διαβάστε τι μας έστειλε
Ο λαός μας χρησιμοποιεί τη φράση «ή στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» για να επισημάνει αν εμείς κάνουμε κάτι λάθος ή αν όλα τ’ άλλα είναι λάθος. Όμως, για να φτάσει στο σημείο κάποιος ν’ αναρωτηθεί αν όντως στραβά αρμενίζει δεν απαιτείται υπεροψία και εγωισμός, αλλά αντίληψη του κλίματος που επικρατεί γύρω του, με άλλα λόγια αυτοκριτική διάθεση.
Ωστόσο, δεν φτάνουν μόνο αυτά. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται συνείδηση. Δηλαδή να κατανοήσει κάποιος ότι υποβόσκει μέσα του το δίλημμα, να το παραδεχτεί και να καταλάβει πότε πήρε στραβή ρότα ή διάλεξε στραβό γιαλό.
Εδώ και χρόνια είναι πλέον πανελληνίως γνωστό ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ, με την παρούσα ιδιοκτησία και τη συνδρομή «Λαρισαίων» που υποτίθεται ότι την στελεχώνουν, δεν γνωρίζει τη λέξη «γιαλός» επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτεί ότι υπάρχει στο ελληνικό λεξιλόγιο η λέξη «αρμενίζω».
Θα μπορούσε κάποιος να γράψει βιβλίο με τις προσωπικές δηλώσεις του κατόχου του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, καθώς και με τις «ζουμερές» ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Όμως, αυτόματα προκύπτουν ερωτήματα του τύπου «για ποιο λόγο;» και «ποιος θα το αγοράσει;», οπότε μάλλον η σκέψη απορρίπτεται.
Στη βάση της παραπάνω λογικής, κρίνεται σκόπιμη η επιδερμική ενασχόληση με τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, όχι φυσικά με τις προσωπικές δηλώσεις οι οποίες με τον παρόντα ρυθμό, για το τρέχον έτος, θα καταρρίψουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

26 Νοεμβρίου 2019. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκδίδει ανακοίνωση για την αποπληρωμή των οφειλών της προς τον Ντέλετιτς, τον οποίο ειρωνικά αποκαλεί «μεγάλο παίκτη», σε μια παράγραφο διακοσίων (200) λέξεων χωρίς τελεία! Ο παίκτης δόθηκε δανεικός, αλλά όχι στην ομάδα που είχε προβλέψει ο «Κάλχας», η οποία την τρέχουσα περίοδο δεν έχει ούτε έναν δανεικό, σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ. Για καθαρά ενημερωτικούς λόγους, ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

26 Φεβρουαρίου 2020. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλει την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan για επικίνδυνα και παράνομα ¨παιχνίδια¨ όσον αφορά τις προβλέψεις της για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης».

α) Το να είσαι νομικός και να θεωρείς ότι μια στοιχηματική εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα προβαίνει σε «επικίνδυνα και παράνομα ¨παιχνίδιᨻ είναι πραγματικά αξεπέραστο.

β) Το να χαρακτηρίζεις τις αποδόσεις της εταιρείας ως «προβλέψεις» αποδεικνύει την ασχετοσύνη τόσο του συντάκτη όσο και του ατόμου που πληκτρολόγησε το κείμενο.

γ) Το να μη γνωρίζεις πώς καθορίζονται οι αποδόσεις μιας στοιχηματικής δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά φροντίζεις να ενημερωθείς πριν αραδιάσεις ένα σωρό αρλούμπες.

δ) «...από τότε που απορρίψαμε την πρόταση του τότε διευθύνοντος συμβούλου κ. Σπανουδάκη για να την διαφημίζουμε στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας, επιδεικνύει μια εντελώς εχθρική συμπεριφορά με τις παράλογες προβλέψεις της». Το να βλέπεις «εχθρική συμπεριφορά» ως λόγο εκδίκησης για απόρριψη πρότασης μιας κερδοσκοπικής εταιρείας ξεπερνάει κάθε όριο λογικής.

ε) «...αφού μόνο μια απλή μελέτη των αποτελεσμάτων στους αγώνες μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης, όταν είμαστε γηπεδούχοι...».
Το να έχεις κοντή μνήμη βολεύει:
05/01/2016 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 0-3 (κύπελλο)
05/04/2017 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-4
28/08/2017 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-1
09/01/2019 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 3-2 (κύπελλο)
30/03/2019 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 2-1
Καθολική υπεροχή της ΑΕΛ!


στ) «...αλλά και η εικόνα της ομάδος μας τις τελευταίες αγωνιστικές...». Πιστεύει κάποιος ότι τα κριτήρια των στοιχηματικών βασίζονται σε εικόνες ομάδων και όχι στα αποτελέσματα; Για άλλη μια φορά το στιγμιότυπο οθόνης είναι αδιάψευστος μάρτυρας.






ζ) Οι εισαγγελικές αρχές έχουν και άλλες σπουδαιότερες υποθέσεις από το να προστρέχουν σε αυτεπάγγελτες παρεμβάσεις φαντασιώσεων εταιρειών, επωνύμων ή κοινών θνητών.

η) Ο άσχετος συντάκτης και οι συν αυτώ καλό είναι να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με το θέμα το οποίο θέλουν να αναδείξουν για αποπροσανατολισμό των «οικογενειαρχών» που έχουν απομείνει στο γήπεδο. Μήπως η εταιρεία που καταγγέλλει η ΠΑΕ συνεργάζεται ή/και επηρεάζει τις εταιρείες άλλων χωρών; Το στιγμιότυπο οθόνης είναι αποκαλυπτικό!


θ) Αν η ΠΑΕ όντως προτίθεται να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά καλό θα ήταν να σκεφτεί να πράξει το ίδιο και με τις άλλες στοιχηματικές εταιρείες για να ξεβρομίσει όχι μόνο το ελληνικό, αλλά και το διεθνές τοπίο του ποδοσφαίρου!

28 Φεβρουαρίου 2020. Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της είτε δια της μεθόδου αντιγραφή-επικόλληση ή δια της μεταβολής κάποιων στοιχείων μεριμνά για την ασφάλεια των «οικογενειαρχών» που θα παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, ενώ η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους αγώνες διαβάθμισης όπου το γήπεδο θα σφύζει από παλμό και ενδιαφέρον από τη λαοθάλασσα των χιλιάδων οπαδών.

28 Φεβρουαρίου 2020. Το παιχνίδι χοντραίνει ακόμα περισσότερο. Οι συνυπηρετούντες τον κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να διανοηθούν ότι χωρίς τις ενέργειες του Σωματείου και των μελών του ΔΕΝ θα είχε ιδρυθεί η παρούσα ΠΑΕ ΑΕΛ. Πού ήταν αυτοί οι κύριοι όταν γίνονταν όλες οι διεργασίες για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ; Γιατί ο κύριος αυτός που αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι του ανήκει η εταιρεία «Ανίκητο Άλογο» δεν προσφέρθηκε να έρθει να πριν την ίδρυση της ΠΑΕ; Η απάντηση γνωστή και αυτονόητη: θα έφευγε κυριολεκτικά με σκυμμένο το κεφάλι. Ο συντάκτης/χειριστής για πολλοστή φορά αδυνατεί να καταχωρήσει σωστά τα ονόματα. Όποιος θέλει μπορεί να συγκρίνει το εξώδικο με την ανακοίνωση!

Η καραμέλα πάλιωσε! Όταν δεν έχεις τα γκογκόφια να κάνεις ομάδα και είσαι συνεχώς ράβε-ξήλωνε, τότε φταίει ο γιαλός (διαιτητές, δημοσιογράφοι, παράγοντες άλλων ομάδων, ΚΕΔ, τηλεκριτικοί διαιτησίας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα μεταφοράς, μέσα επικοινωνίας, Αλβανοί κακοποιοί, Σωματείο ΑΕΛ, Δώνης, Νταμπίζας, ΟΧΙ ο Παναθηναϊκός!).
Ο γιαλός ποτέ δεν είναι στραβός. Ο γιαλός είναι το σημείο αναφοράς. Είναι ο ορίζοντας. Ένας ορίζοντας που οι διοικούντες της ΑΕΛ στοχεύουν μόνο σε σημεία αποπροσανατολισμού προς κάθε κατεύθυνση αποδεικνύοντας ότι η ΑΕΛ είναι το «παιχνιδάκι» για να περνάει η ώρα τους και κάποιος να βρίσκεται στο προσκήνιο με κάθε μέσο και τρόπο. Σ’ αυτόν τον γιαλό αρνούμαι ν’ αρμενίσω! Το αφήνω στις «χιλιάδες των οικογενειαρχών» που δεν αντιλαμβάνονται πού αρμενίζουν και εύχομαι με το καλό να υποδεχτούν και τον υβριστή της ιστορίας της ΑΕΛ, τον υιό βάζελο.

Δημήτρης Κ. Κούρος

*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top