Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με αντίπαλο την ομάδα του ΟΦΗ, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με την Αραβιάκη, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 69ο με την Ογκίτσι. Η ΑΕΛ αν και ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, βρέθηκε πίσω νωρίς στο σκορ σε μία αδράνεια της άμυνας την οποία εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη Κυδωνάκη και με εντυπωσιακή ενέργεια έβγαλε με διαγώνια μπαλιά την Αραβιάκη μόνη της απέναντι στην Βλασιάδου η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στην συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει όμως η ομάδα του ΟΦΗ έβρισκε συνεχώς λύσεις και οι όποιες φάσεις έγιναν δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία των φιλοξενουμένων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου μπήκαν αποφασισμένες να μην ηττηθούν σε αυτόν τον αγώνα και με περίσσιο πάθος και αγωνιστικότητα κυνήγησαν κάθε φάση με στόχο την ανατροπή. Η καλή και έμπειρη αμυντική γραμμή των Κρητικών δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να δημιουργήσει πολλές φάσεις πλην ορισμένων στημένων φάσεων. Η ισοφάριση ήρθε όμως 69΄με την εκπληκτική Ογκίτσι η οποία με πολύ ωραίο γυριστό σουτ στον αέρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αποστολάκη. Η ΑΕΛ με την Ογκίτσι μόνιμη απειλή συνέχισε να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως ούτε τα δικά της σουτ ούτε και αυτά των Μούκα και Σιάχου, νίκησαν την Αποστολάκη για δεύτερη φορά. Ο ΟΦΗ που μετά την ισοφάριση ανέβηκε και πίεσε πολύ την άμυνα της ΑΕΛ και με ατομικές ενέργειες της Κυδωνάκη απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, όμως και στις τρεις η εκπληκτική Βλασιάδου κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέτρια εμφάνιση για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο που σίγουρα επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ, παθιασμένη όμως στο δεύτερο μέρος και αποφασισμένη για κάποιο αποτέλεσμα που ήρθε μέσα από την συνολική προσπάθεια. Δίκαιο κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα με βάση την συνολική παρουσία των δύο ομάδων.

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σκοτεινιώτη Γ., Σωτηριάδη, Ρήγα, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Κατσιάνα, Μούκα, Ογκίτσι
Αλλαγές: Σιάχου, Κορδέλα,
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα, Μίσσια.

ΟΦΗ (Δημήτρης Χωματάς): Aποστολάκη, Τριβυζάκη, Κουκουλάκη, Συμεωνίδη, Κατιρτσίδου, Κουνάλη, Λάγιου, Αραβιάκη, Κοκοτσάκη, Κυδωνάκη, Νικηταρά.
Αλλαγές: Γεμιστού, Καμαρίτη, Αεράκη.

Εξαιρετική η παρουσία των δύο βοηθών διαιτητή που ήταν σχεδόν αλάνθαστοι. Ουδέν σχόλιο για την διαιτητή της αναμέτρησης από τον γειτονικό Βόλο. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην γειτονική Καρδίτσα για έναν ακόμα τελικό.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Τρίκαλα - Ατρόμητος 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Άρης 0-4
Άβαντες Χαλκίδας - Μεσολόγγι 1-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-1
ΠΑΟΚ - Γλυφάδα 7-1
Γιάννενα - Ελπίδες Καρδίτσας 1-3

Βαθμολογία (σε 12 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 36
2. Άρης 31
3. Ατρόμητος 24
4. Μεσολόγγι 20
5. Τρίκαλα 19
6. OΦΗ 16
7. Γλυφάδα 13
8. Αγροτικός Αστέρας 12
9. Άβαντες Χαλκίδας 12
10. ΑΕΛ 9
11. Ελπίδες Καρδίτσας 8
12. Γιάννενα 4

Η επόμενη 13η αγωνιστική (09/02)
Ατρόμητος - Άρης
Μεσολόγγι - Τρίκαλα
ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας
Γλυφάδα - Άβαντες Χαλκίδας
Ελπίδες Καρδίτσας - ΑΕΛ
ΠΑΟΚ - Γιάννενα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top