Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Κυριακή 16/2 σε μία ζεστή και όμορφη βραδιά στο ΧΡΥΣΟ ΤΖΑΚΙ. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλήτριες της ομάδας, Παναγιώτα Βλασιάδου, Γεωργία Παυλοπούλου και Κωνσταντίνα Σκωτεινιώτη για την παρουσία τους στις Εθνικές ομάδες το 2019. Σε δύο ειδικές βραβεύσεις, τιμήθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κος Διαμαντής Αδαμόπουλος και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου κα Αθανασία Τσακνάκη για την προσφορά τους στην οικογένεια της ΑΕΛ.

Οι νεαρές αθλήτριες ευχαρίστησαν τους προπονητές τους και τις συναθλήτριες τους, αποδίδοντας σε αυτούς μεγάλο μερίδιο συμβολής στην επιτυχία τους. Από την πλευρά του ο κος Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε το Σωματείο για την τιμή, ανέφερε πως αν και η ενασχόληση του με τα διοικητικά της ΠΑΕ του έχει επιφέρει τεράστιο προσωπικό κόστος, ήταν καθήκον του και έπρεπε να το κάνει σε μία πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Η κα Τσακνάκη δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη και ανέφερε πως πέρασε υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κοντά στην ομάδα.

Οι βραβεύσεις όμως δεν τελειώσαν εκεί, με μία ευχάριστη έκπληξη να περιμένει την Παναγιώτα Βλασιάδου, η οποία επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειές της και την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια σε ΑΕΛ και Εθνικές ομάδες από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με μία υποτροφία φοίτησης, σε μία πολύ σημαντική χειρονομία αναγνώρισης των κόπων της και της προσφοράς της. Την υποτροφία παρέδωσε στην αθλήτρια ο υπεύθυνος των ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Λάρισα κος Τάσος Γούσιος ο οποίος δήλωσε πως τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ & AEGEAN COLLEGE ήρθαν στην Λάρισα για να προσφέρουν ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας με στόχο παράλληλα να συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία.
Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας με την αρχηγό της ΑΕΛ Δήμητρα Ρήγα να αναφέρει πως η ομάδα θα παλέψει για την επίτευξη των στόχων της με όλες της τις δυνάμεις και ελπίζει πως στο τέλος η ομάδα θα βγει νικήτρια όπως η συναθλήτριά τους Παναγιώτα Ακριβούλη στην δύσκολη μάχη που έδωσε προ μηνών, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο για την ψυχική δύναμη που επέδειξε.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Νάκας τόνισε πως όσο δύσκολη και αν είναι φέτος η χρονιά δεν πρέπει η ομάδα να απογοητεύεται, με προσήλωση, πίστη και οικογενειακό κλίμα μπορεί να επιτευχθεί και αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο και πως όλοι μας δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πιο σημαντικό από στόχους και νίκες είναι η υγεία. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητικού τιμ της ομάδας, με τον Βασίλη Πάνο να σημειώνει πως φέτος έγινε μία πολύ σημαντική προσπάθεια με την ανανέωση του ρόστερ και την στελέχωσή του με νεαρές παίκτριες από την Ακαδημία και πως αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να στηριχτεί περισσότερο και από όλους τους φορείς, για να συμπληρώσει ο προπονητής της Ακαδημίας Αχιλλέας Μαστοροδήμος πως υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Ακαδημία διασφαλίζοντας το μέλλον της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος δήλωσε πως θα είναι κοντά στην ομάδα όπως και σε κάθε υγιή προσπάθεια που γίνεται στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Αθανάσιος Τσιτσιλής και Ηλίας Σελιώνης, η πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλου γυναικών οι Βυσσινί Αμαζόνες Μαρία Τσακνάκη, ο αρχιπροπονητής των Ακαδημιών της ΑΕΛ Γιάννη Βασιλείου, ο προπονητής των Ελπίδων Καρδίτσας Τάκης Κουτσονάσιος, ενώ ανάμεσά τους ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. Πάρης Λουντρούδης και Δημήτρης Μαρούδας.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με τον υπεύθυνο του τμήματος Νίκο Λιντέρη να αναφέρεται στην μεγάλη σημασία της συνεισφοράς όλων των χορηγών και υποστηρικτών στην ομάδα φέτος, κάνοντας ειδική αναφορά και να ευχαριστεί τον Χρυσό Χορηγό τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΚΟΥΚΟΣΙΑ, όπως και τους χορηγούς την εταιρία εξοπλισμοί Νικόλαος Πατσιαούρας, την εταιρία OPEN CARE και τα DE-TOX Cafe.

Η βραδιά έκλεισε με το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα του καταστήματος να ακολουθεί, προσφέροντας στους παριστάμενους μία όμορφη συνέχεια.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τους συντελεστές και τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα το αρτοποιείο Γκαμπέτας για τις πίτες, την εταιρία computer praxis για τα δώρα αλλά και τους Πασχάλη Μάντη και Αποστόλη Νταϊλιάνη για την βοήθειά τους σε τεχνικά θέματα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top