Ο 46χρονος τεχνικός των «βυσσινί», Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στα κανάλια Novasports επεσήμανε τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει η ομάδα της ΑΕΛ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πρέπει να βρει το «βάθος» στο ρόστερ έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά των απόντων, όπως και τα ψυχικά αποθέματα με βασικό στοιχείο την αυτοσυγκέντρωση. Δείτε παρακάτω τι είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου με αφορμή την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ. Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου
«Όλες οι μικρομεσαίες ομάδες δεν έχουν λύσεις σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε το βάθος για τις ανάγκες του αγώνα. Προσπαθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε τις λύσεις μέσα από το έμψυχο δυναμικό έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις.
Σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ με τόσες απουσίες θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις συνθήκες του και την ροή του. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά παρότι δυσκολευτήκαμε πολύ στην προετοιμασία και τον καταρτισμό της ιδανικής ενδεκάδας, όμως έρχονται τέτοιες στιγμές μέσα στη σεζόν!
Μπορεί βέβαια σε ανάλογες καταστάσεις να ανακαλύψει ο κάθε προπονητής πως υπάρχουν νέα παιδιά ικανά να τα εμπιστευθεί και βέβαια νέα ταλέντα για το παρόν και το μέλλον.
Απαιτείται η απόλυτη συγκέντρωση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα με πολλές λύσεις και δεδομένη τη διάθεση να μας πιέσει από το ξεκίνημα του αγώνα.
Περιμένω να δω τον καλύτερο εαυτό των παιδιών μας σε αυτόν τον αγώνα με απόλυτη συγκέντρωση στο ανασταλτικό κομμάτι χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παίξουμε για να κρατήσουμε το μηδέν!
Σκοπός μας είναι να ψάξουμε τις δικές μας ευκαιρίες για το γκολ κι αυτό θα κάνουμε..
Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη νίκη, για το αποτέλεσμα που θέλουμε κι εδώ που φτάσαμε ξέρουμε πως πρέπει να ψάξουμε για όσους περισσότερους βαθμούς έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας έτσι ώστε να μπούμε στην πρώτη εξάδα!»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top