Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κώστας Κολομητρούσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο (15/02, 17:15) ματς της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στο AEL FC Arena. Αναλυτικά ο Κώστας Κολομητρούσης
Είσαι έτοιμος για το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ θα πας:
«Βεβαίως και θα πάω, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί όπως ξέρετε, έχω και μια ίωση και δεν ακολούθησα την ομάδα μου, τον Απόλλωνα Λάρισας, που παίζουμε σήμερα στον Εργοτέλη.

Δεν πιστεύω να πληρώνεις εισιτήριο 30 ευρώ για να μπεις μέσα:
«Όχι εντάξει, δεν πληρώνω εισιτήριο, όπως και κάθε παλαίμαχος της Λάρισας, έχουμε μια κατάσταση εκεί με τα ονόματα».

Άρα υπάρχει σεβασμός στους παλαίμαχους:
«Εντάξει έχουμε το προνόμιο αυτό προς το παρών, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και όταν θέλουμε να παρακολουθήσουμε περνάμε έτσι με την κατάσταση».

ΑΕΛ ή ΠΑΟΚ, γιατί τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στη Λάρισα:
«Εντάξει είναι δύσκολο παιχνίδι, παρόλο που έχουμε κάποιες ελλείψεις εδώ με κάποιους ποδοσφαιριστές, δεν παύει όμως να είναι ένα ντέρμπι, η ομάδα της ΑΕΛ θεωρώ ότι βρίσκεται όχι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά είναι ένα ντέρμπι και φυσικά θα θέλει να κερδίσει μιας και παίζει στην έδρα της. Από την άλλη πλευρά παίζει με ένα αντίπαλο πάρα πολύ καλό κι οπωσδήποτε θεωρώ πως θα είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι, αλλά τίποτα να μην αποκλείσουμε. Είναι ένα ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».

Που κρίνεται κατά τη γνώμη σου:
«Κρίνεται θεωρώ στη διάθεση και στη δύναμη που θα έχει κάθε ομάδα να αντεπεξέλθει σε αυτό το παιχνίδι και ευελπιστώ παρόλο που σας είπα πως έχουμε ελλείψεις η ομάδα, όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πάντα θα θέλεις να κερδίσεις τον πρωτοπόρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top