Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σχολιάζει το «δέσιμο» του Ισλανδού τερματοφύλακα, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, με τους «βυσσινί» και αποκαλύπτει τον άγραφο…αστερίσκο της νέας συμφωνία, μιλώντας στο sdna. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Για να είμαι ειλικρινής εγώ ήθελα το νέο συμβόλαιο να είναι για δύο χρόνια, ο Κρίστινσον ήθελε για ένα και έτσι όμως είναι κέρδος για εμάς η συγκεκριμένη ανανέωση. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που σηματοδοτεί πολλά πράγματα. Η ΑΕΛ αποκτά πλέον έναν μόνιμο κορμό με αξιόλογους παίκτες. Ανεβάζουμε τον δείκτη του αγωνιστικού μας επιπέδου, διαθέτοντας στο ρόστερ μας αρκετούς διεθνείς παίκτες όπως είναι οι Κρίστινσον, Φιλίπ, Τόρζε, Γκαζάλ, ενώ έρχονται από πίσω και νεαρά ταλαντούχα ελληνόπουλα που θα πλαισιώσουν τις μικρές Εθνικές ομάδες. Είμαστε σε μια κατάσταση εξαιρετική σε ότι αφορά την γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία με τον Κρίστινσον. Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής που του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και τη Λάρισα».

Για το αν μπήκε κάποιο buy out (ρήτρα εξαγορά των δικαιωμάτων) στο νέο συμβόλαιο ο κ.Κούγιας απάντησε αρνητικά αποκαλύπτοντας τον άγραφο…αστερίσκο της νέας συμφωνίας. 
«Δεν υπάρχει κανένα buy out στο νέο συμβόλαιο. Διαβεβαίωσα όμως τον Κρίστινσον πως θα τον αφήσω να φύγει αν έρθει μια πρόταση από μεγάλη ομάδα και είναι συμφέρουσα για την ΑΕΛ. Ο Κρίστινσον είχε άριστη συμπεριφορά απέναντι μας, εν αντιθέσει με τον Ντέλετιτς που θα μπορούσε να είχε κάνει το ίδιο, αλλά προτίμησε να μας κοροϊδεύει και στο τέλος αποδείχτηκε πως είχε υπογράψει στην ΑΕΚ».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top