Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας:
«Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε κακή κατάσταση, τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλαμε, οπότε προσπαθούμε και εμείς να ξαναβρούμε λίγο τον καλό μας εαυτό. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Στην φάση που βρισκόμασταν έπρεπε να αρχίσουμε να προσέχουμε την άμυνα μας για να πάρουμε ψυχολογία. Θεωρώ ότι το κάναμε καλά. Ήρθαμε διαβασμένοι. Στο τέλος είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, έτσι όπως ρίσκαρε ο ΟΦΗ, αλλά σίγουρα από την πλευρά μας, μπορεί να μην παίχτηκε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά σας λέω αυτήν την στιγμή δεν είναι ο στόχος να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτή την στιγμή μας ενδιέφερε να πάρουμε βαθμούς για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας γιατί το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η καλύτερη. Όλο αυτό θεωρώ πως επισκιάστηκε λίγο από τον τραυματισμό του Σόουζα. Οπότε ας μείνουμε εκεί. Τα περαστικά μας. Γρήγορη ανάρρωση τι να πω, τουλάχιστον έχει την δύναμη όλων μας και την θετικότητα μας, για να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να γυρίσει δυνατότερος, γιατί θεωρώ ότι αυτά είναι που μένουν στο τέλος και όχι ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Για την ισοβαθμία με τον ΟΦΗ για το ποια θα είναι η έκτη ομάδα: 
«Αυτό είναι το θέμα, αυτήν την στιγμή, αυτό είπαμε, επειδή βρισκόμαστε και σε κακή κατάσταση από τα ατυχές αποτελέσματα που είχαμε, πλέον παίζουν όλα. Ξέραμε από την αρχή αν μπαίναμε στη διαδικασία να βρεθούμε σε ισοβαθμία με τον ΟΦΗ, μας συμφέρει αυτό το ενδεχόμενο. Αυτήν την στιγμή εμάς δεν είναι προτεραιότητα μας αυτό, γιατί ήταν προτεραιότητα μας να πάρουμε βαθμό για να φτιαχτεί η ψυχολογία μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top