Με τρία παιχνίδια να τους απομένουν ακόμα, η Λαμία και η ΑΕΛ ξέρουν ότι μόνο ο νικητής στο μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να διατηρήσει ελπίδες για την έκτη θέση, από ΄που απέχουν τέσσερις και τρεις βαθμούς αντίστοιχα. Η Λαμία
Έχει χάσει την επαφή της με τις νίκες, καθώς δεν έχει καταφέρει να κάνει στα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της, όπως δεν είχε νικήσει και στα οκτώ πρώτα της σεζόν.
Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, με τρεις ήττες. Έχει μια νίκη στα τελευταία εννέα, αυτή στη Νέα Σμύρνη. Αλλά έχει χάσει μόνο τρία από τα οκτώ τελευταία, από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, και Βόλο, αλλά και  τέσσερα από τα τελευταία 14, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βόλο.
Η Λαμία έχει εννέα ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει δύο με 0-0 και μια με 2-2, με τον Ατρόμητο, που ισοφαρίστηκε δύο φορές. Οι άλλες έξι ισοπαλίες είναι με 1-1, και σε όλες προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε! Στις δύο τελευταίες στις καθυστερήσεις με πέναλτι!
Δεν έχει ισοπαλία σε αγώνα που δέχτηκε πρώτη γκολ! Όποτε έχει δεχτεί πρώτη γκολ είτε χάνει, οκτώ φορές, είτε κερδίζει, μια τον ΟΦΗ!
Η ήττα στο Βόλο ήταν μόλις η δεύτερη στη σεζόν, από ομάδα της περιφέρειας. Η άλλη ήταν στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Στα τρία χρόνια που παίζει στην κατηγορία έχει καλή παράδοση. Έχει μόνο πέντε ήττες από ομάδες της περιφέρειας, δύο από τον Παναιτωλικό και από μια από Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Η Λαμία εντός έδρας
Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, όπου είχε δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ και τον Αστέρας Τρίπολης, και δύο ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αμέσως πριν είχε κερδίσει τρία στη σειρά, με τελευταίο στις 8 Δεκεμβρίου τον ΟΦΗ.
Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας από κάθε άλλη ομάδα, έξι σε 11 αγώνες πρωταθλήματος. Βέβαια έκανε τις τέσσερις στα πρώτα τέσσερα, και στα επόμενα επτά έχει δύο.
Μαζί με το Κύπελλο φτάνει τις οκτώ ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια.
Από ομάδες της περιφέρειας έχει μια ήττα πρόπερσι από την Ξάνθη και μια πέρσι από τον Παναιτωλικό. Φέτος δεν έχει.

Η ΑΕΛ
Πήρε ισοπαλία από τον ΟΦΗ, το πρώτο της 0-0 εκτός έδρας, μένοντας για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη, έχοντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.
Νίκησε για τελευταία φορά τον Πανιώνιο πριν από τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η μοναδική της νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια όπου έχει χάσει τα πέντε.
Η τελευταία της ήττα ήταν από τον Παναθηναϊκό με δύο πέναλτι, ενώ αμέσως πριν χρειάστηκε δύο πέναλτι στα τελευταία 11 λεπτά για να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό.
Με τον Παναιτωλικό ήταν η δεύτερη φορά στη σεζόν, που καταφέρνει να μην χάσει σε αγώνα που είναι δύο γκολ πίσω. Το έκανε κα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη εκεί μάλιστα νίκησε με 3-2.
Έχει σκοράρει σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, το 2-2 με τον Παναιτωλικό. Είχε σκοράρει και στα έξι αμέσως προηγούμενα.

Η ΑΕΛ εκτός έδρας
Πήρε ισοπαλία στο Ηράκλειο, αφού είχε χάσει τα τρία προηγούμενα από Ολυμπιακό, Ξάνθη και ΑΕΚ.

Δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία, με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία, αλλά έχει σκοράρει σε επτά από τα 11 παιχνίδια της. Έχει βάλει 11 γκολ, μόνο τέσσερις ομάδες έχουν βάλει περισσότερα από την ΑΕΛ εκτός έδρας.

Μεταξύ τους
Η Λαμία πέτυχε εντυπωσιακή νίκη 3-0 στη Λάρισα στον πρώτο γύρο, μένοντας για τέταρτο παιχνίδι μεταξύ τους αήττητη και δεν έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια στη θεσσαλική πόλη!
Επίσης η Λαμία έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία.
Η ΑΕΛ νίκησε μόνο στο πρώτο τους για τη Super League, τον Δεκέμβριο του 2017 στη Λαμία!
Και στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν μπει από τρία γκολ, στα δύο πρώτα από δύο.

Μεταξύ τους με τη Λαμία γηπεδούχο
Η ΑΕΛ κέρδισε το πρώτο, τον Δεκέμβριο του 2017 με 2-0, με δύο γκολ του Ντέλετιτς, ενώ η Λαμία κέρδισε το περσινό με 2-1.

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 3
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΑΕΛ: 1

Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΛ: 1

Στον πρώτο γύρο
11.11.2019: ΑΕΛ – Λαμία 0-3
(39’ σουτ Τουράμ, 64’ σουτ, 72’ σουτ Σκόνδρας)

Πέρσι
24.02.2019: Λαμία – ΑΕΛ 2-1
(21’ πέναλτι Πίτι, 56’ σουτ Μπερτόλιο – 10’ σουτ Μπέρτος)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top