Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League η Λαμία αντιμετώπισε εντός έδρας στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας την ΑΕΛ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0 πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης όμως ο Σόμογλου είπε όχι στην εκτέλεση του Καμπέρη κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 15΄ ο Νικολόπουλος σε απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Σουλούκου. Στο 29΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Βλαχομήτρου για το 1-0. Στο 32΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους με αυτογκόλ του Σούμπαση στο 32΄ ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 45΄ με πλασέ του Φουσέκη.

Λαμία: Σόμογλου, Πατσάνι, Κουδουνάς, Φετεινίδης, Τσώκος (85΄ Παπαθανασίου), Σπαθούλας (75΄ Αναγνωστόπουλος), Φουσέκης (78΄ Μητσόπουλος), Δεληγιάννης, Τρούμπουλος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Μαλάκος, Αγγελούλης, Φουρκιώτης, Κερίμ, Καμπέρης (85΄ Μαλούσι), Σταματής, Σούμπασης, Δακτύλας, Κόρτσαρι (46΄ Χατζής), Ζαχαράκης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top