Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Γιάννης Βαλαώρας, αναφέρθηκε για τη νίκη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, το γκολ του Αουγκούστο που τον άφησε με ανοιχτό το στόμα, αποκάλυψε πως θα είναι στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και πως στο παρελθόν βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά ο Γιάννης Βαλαώρας:
«Για να είμαι ειλικρινής δεν πάω συχνά στο γήπεδο, με μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ προσπαθώ να είμαι εκεί. Παρά τις ελλείψεις των δύο ομάδων έπαιξαν πάρα πολύ καλά, μου άρεσε η ΑΕΛ που κατάφερε να κοντράρει τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ τα δίνεις όλα».

Για το γκολ του Αουγκούστο: 
«Ειδικά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ μας άφησε με ανοιχτό το στόμα, ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρατήρησα την κίνηση, γύρισε το σώμα και το έβαλε σωστά, έλεγα να μην σουτάρει και πήγε η μπάλα στα δίχτυα, αν με έκοβες εκείνη την ώρα δεν θα έβγαζα αίμα. Ήταν το κάτι άλλο το γκολ του Αουγκούστο».

Και συνέχισε: 
«Έχω έρθει πολλές φορές στην Τούμπα και θα είμαι και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Είδα πως η απόδοση του Λημνιού έπεσε σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Ο Γιαννούλης είναι φανταστικός παίκτης, χαίρομαι που τον βλέπω».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 
«Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θέλει να προσέξει πολύ, παίζεται το πρωτάθλημα σε αυτό το ματς. Εύχομαι να είναι όλοι καλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να μπορέσουν να φέρουν το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη».

Για το αν βρέθηκε ο ίδιος κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: 
«Συζητούσα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ειδικά στον Παναθηναϊκό έφτασα μια ανάσα για να πάω αλλά ήρθε ο Αντώνης Γεωργιάδης προπονητής σε εμάς και είπε πως αν φύγω δεν αναλαμβάνει. Εγώ ήμουν ευχαριστημένος από το γεγονός πως έμεινα στην ΑΕΛ».

Για το Αρης-ΑΕΚ: 
«Ήταν δυναμικό παιχνίδι, ήταν τυχερή η ΑΕΚ ενώ ο Αρης έχασε πολλές ευκαιρίες που δεν χάνονται. Σε μια φάση είπα ότι ο παίκτης έπρεπε να βγάλει την φανέλα και να βγει έξω. Πιστεύω πως η φάση του Φετφατζίδη ήταν καθαρό πέναλτι, του Λάρσον ήταν στην κρίση του διαιτητή»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top