Με απόφαση της UEFA – που ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και εκείνο με τη σειρά του τις ομάδες – η προθεσμία για τις ΠΑΕ που θα αγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα λήξει στις 30 Απριλίου και όχι στις 31 Μαρτίου. Οι οφειλές που υπάρχουν θα πρέπει να διευθετηθούν μέχρι τις 30 Απριλίου, όπως ενημέρωσε τις ομάδες ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου. Αναλυτικά η σχετική επιστολή του κ.Δημητρίου αναφέρει:
«Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,
Κατόπιν ενεργειών και αλληλογραφίας της Διεύθυνσης Αδειοδότησης με την UEFA, ενημερωθήκαμε σήμερα για την χορήγηση παράτασης της ημερομηνίας διευθέτησης πάσης φύσεως οφειλών (31 Μαρτίου 2020) έως την 30η Απριλίου 2020 για την λήψη άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2020-21 (UEFA License).

Θεωρούμε ότι η απόφαση της UEFA δίνει μια μεγάλη ανάσα αναφορικά με τις οφειλές έως 31.12.2019 και ενδεχόμενες ρυθμίσεις/διακανονισμούς με δόσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης παρακολουθεί τις εξελίξεις έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την παροχή βοήθειας στις ελληνικές ομάδες, στην προσπάθειά τους για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής άδειας υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι λόγω της απόφασης για αναστολή των υπηρεσιών της ΕΠΟ από 18.03 έως 31.03, θα επανέλθουμε με νεότερα με την επαναλειτουργία της Ομοσπονδίας. Μείνετε σπίτι – μείνετε ασφαλείς. Υγεία σε όλους σας.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Δημητρίου».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top