Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow», αναφέρθηκε για τα όσα εκτυλίχθηκαν στον ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης, αλλά και για την υπόθεση συνιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει ότι είχε άμεση πληροφόρηση από τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα τεκταινόμενα στο ΟΑΚΑ υπογραμμίζοντας πως υπήρξε επίθεση σε αξιωματούχο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που τιμωρείται με υποβιβασμό.

Για την υπόθεση συνιδιοκτησίας: 
«Κάναμε έφεση σήμερα. Επιμένουμε ότι η ποινή -τουλάχιστον της Ξάνθης- είναι ο υποβιβασμός. Στην έφεση ζητήσαμε να υποβιβαστούν και οι δύο.
Δεν γίνεται να έχει αναδρομική ισχύ ο νόμος-έκτρωμα του Μητσοτάκη. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα παραστούμε και στο εφετείο».

Για το ότι μπορεί ο καθένας να αγοράσει μία ομάδα, αρκεί να έχει να… θυσιάσει επτά βαθμούς: 
«Σκεφτείτε ότι γίνεται μόνο.. αν σε πιάσουν. Τα έθεσα παρουσία και του κ. Καρυπίδη, συμφώνησε μαζί μου. Θεωρώ ότι αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η συνιδιοκτησία δεν μπορεί να υπάρχει πρωτάθλημα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: 
«Φέρνει χρήματα, αλλά νομίζει ότι όλοι έχουν μία τιμή, ότι μπορεί να αγοράσει όλες τις ομάδες. Αν είναι έτσι να βάλουμε μία τιμή στο πρωτάθλημα να το αγοράζουμε επίσημα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top