Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έχει προαναγγείλει έφεση και από την δική του πλευρά στην απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League ζητώντας για λογαριασμό της ΑΕΛ τον υποβιβασμό της Ξάνθης. Ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι είναι νομικός σύμβουλος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μίλησε στην εκπομπή «News Sport» του Action 24, όπου αναφέρθηκε στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ και νομικός σύμβουλος στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, έκανε παρέμβαση κατά τη διάρκεια συνέντευξης του προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή στο κανάλι και αναφέρθηκε στο θέμα της απουσίας αθλητικού δικαστή από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης καθώς και στο φύλλο αγώνος από τον 4ο τελικό της 28ης Μαϊου 2019 ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως θα φτάσει και σε μηνυτήρια αναφορά και απόρησε πως η ΟΧΕ συνεχίζει το πρωτάθλημα χάντμπολ χωρίς αθλητικό δικαστή.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής! Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη!

Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; Δεν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του; Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις.

Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα! Κατά παντός υπευθύνου! Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω! Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας! Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε αύριο το πρωί κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top