Για το κλειστό πρωτάθλημα MMSL, σήμερα, 19:30, είναι προγραμματισμένος ο τελευταίος αγώνας της ΑΕΛ Καναδά κόντρα στους Αλβανούς. Ο αγώνας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τις αντίπαλες ομάδες, αφού πρωταθλήτρια έχει αναδειχθεί η PCL, ενώ η ΑΕΛ ακόμα και αν νικήσει δεν μπορεί να φτάσει τους Αλβανούς που βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί απόφαση αναβολής των αγώνων λόγω του ιού COVID 19, αφού η διοργανώτρια δεν έχει λάβει σχετικές οδηγίες από την Καναδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ωστόσο, έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Ένωση Ποδοσφαίρου Οντάριο, στην οποία αναφέρεται:

«Η Ένωση Ποδοσφαίρου Οντάριο (Ontario Soccer), με τα μέλη της, παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Κορονοϊού (COVID-19) σε ωριαία και καθημερινή βάση.
Παρακολουθούμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και επικοινωνούμε με τα μέλη μας σχετικά με τα κατάλληλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν καθώς η κατάσταση συνεχίζει να εξελίσσεται.
Το Ontario Soccer συνεργάζεται με το εθνικό μας όργανο διοίκησης, τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες για να αξιολογήσει σωστά αυτή την κρίση της δημόσιας υγείας.
Η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων μας είναι υψίστης σημασίας καθώς αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση.
Οι ενημερώσεις θα εκδοθούν κατά περίπτωση και θα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με πιθανή αναβολή ή ακύρωση συμβάντων».

Σχετική ήταν και η αναφορά του Μίλτον Γουγουλιά:
«Η κύρια προτεραιότητά μου είναι η εξασφάλιση της υγείας και ευημερίας των ποδοσφαιριστών. Αν ο αγώνας δεν διεξαχθεί λόγω του Κορονοϊού δεν με πειράζει. Οι προσευχές μου είναι για όλες τις οικογένειες του κόσμου που τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν μολυνθεί από τον ιό».

Εφόσον ο αγώνας διεξαχθεί, οι διαθέσιμοι παίκτες θα είναι:
Ρόσι (τερματοφύλακας), Χάβαρης, Μούσα, Χαλμπουνί, Πατσέκο (αμυντικοί), Αλμένταρεθ, Κουινόνς, Κερ, Σαχήν (μέσοι), Άντριου, Τόμσον (επιθετικοί)

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top