#Μένουμε σπίτι είναι το σλόγκαν κόντρα στον κορονοϊό και το εφαρμόζει απόλυτα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, που όλη τη μέρα είναι μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του ηλικίας 4,5 και 7 ετών. Ο ίδιος σχολιάζει στην εφημερίδα Ελευθερία: «Νέα μέτρα, νέα δεδομένα, νέα καθημερινότητα...». Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου
Και πώς περνάει η μέρα σας;
«Μαθαίνω νέα πράγματα στον υπολογιστή, έμαθα να παίζω και εγώ παιχνίδια… Τι να κάνουμε, μένουμε στο σπίτι μας που είναι πλέον το οχυρό της ζωής μου. Τα παιδιά προσπαθούμε να κάνουν κάτι πιο εποικοδομητικό και να δούμε πώς θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Για ποδόσφαιρο μιλάτε;
«Ναι αλλά δεν έχει σημασία πλέον, σημασία έχει η ζωή. Όταν κινδυνεύει η υγεία ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Το πρωτάθλημα υπάρχει περίπτωση να αρχίσει;
«Δεν νομίζω πριν από τα τέλη Μαΐου αλλά και να αρχίσει θα είναι ένα πρωτάθλημα τζόκερ, αφού κανένας δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Αποχή τριών μηνών είναι σημαντική για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και η επάνοδος σε φυσιολογικούς ρυθμούς είναι ισόχρονη. Και ούτε στην ΑΕΛ έχει κάποιος την οικονομική δυνατότητα του Ρονάλντο για να έχει σύγχρονο ιδιωτικό γυμναστήριο σπίτι του».

Ποιες είναι οι προβλέψεις σας;
«Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα πάμε σε μοντέλο αναδιάρθρωσης, γιατί δεν νομίζω ότι τα κρούσματα του κορονοϊού θα σταματήσουν τόσο γρήγορα. Στην Κίνα που είχε λιγότερους νεκρούς από την Ιταλία έκαναν τέσσερις μήνες…».

*Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μένει σπίτι και σχεδιάζει τη νέα ΑΕΛ, αλλά το ερώτημα είναι πότε θα μπορεί να εφαρμόσει τα πλάνα του… Μέχρι τώρα αυτά γίνονται μόνο επί... υπολογιστή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top