Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, μίλησε στον Focus 103,6 FM για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως πρέπει να ελεγχθεί η σχέση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Αναλυτικά η Ειρήνη Μαρούπα:
Για το αν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ:
«Καλώς αναρωτιέστε και εάν έχετε διαβάσει το κείμενο της απόφασής μου, θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι μέσα στο κείμενο ζήτησα να ελεγχθεί η σχέση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να υπάρχει σχέση:
«Βεβαίως θεωρώ πως μπορεί να υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως πρέπει να ελεγχθεί. Είναι μία σχέση, που δεν είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι ο ένας άσχετος με τον άλλον. Υπάρχει μία στενή σχέση. Το αν αυτή η σχέση μπορεί να είναι κυριαρχική ή να είναι σχέση ελέγχου, αυτό είναι θέμα για έρευνα».

Για το ποιος πρέπει να το καταγγείλει αυτό:
«Η άποψή μου είναι ότι αυτεπαγγέλτως πρέπει να γίνει αυτό. Το ζήτησα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μου είπαν όταν έρθει η καταγγελία. Κατά τη γνώμη μου όμως δεν είναι απαραίτητο. Μάλιστα ο κ. Κούγιας με έκανε εξώδικο και μου είπε ότι τον συκοφαντώ και ότι είναι ιδιοκτήτης».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top