Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι για την ΑΕΛ, η άμυνα ήταν αυτό που λέγαμε γρανίτης δεν έχει κάνει ουσιαστικά λάθος και στα 94 λεπτά τα οποία παρακολουθήσαμε. Θεωρείς ότι είναι αυτό ένα από τα σημεία κλειδιά για να φθάσει στη νίκη η ΑΕΛ:
«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα, προπονητές σε όλους, γιατί πραγματικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μου, ειδικά για τα πρώτα 50 λεπτά. Ήρθε το αποτέλεσμα ήρθε μια μεγάλη νίκη, την χρειαζόμασταν είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε. Νομίζω όχι απλά κερδίσαμε, κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του δευτέρου γύρου από την 6ή θέση και κάτω. Η Τρίπολη στο δεύτερο γύρο έχει κάνει μια φοβερή χρονιά και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Τίποτα εγώ θέλω να ευχηθώ να έχουμε ανάλογη συνέχεια σε όλους, γιατί ξεκινάνε τα play out και στεναχωρέθηκα που αυτή η ομάδα δεν μπόρεσε να είναι πιο ψηλά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top