Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συναρπαστικά και πλούσια σε γκολ παιχνίδια, αλλά και νέες εκπλήξεις επιφύλαξε η 2η αγωνιστική. Το Σάββατο η δράση ξεκινάει στο Αγρίνιο, όπου η Ξάνθη δέχεται πρώτη γκολ, αλλά σε λίγα λεπτά κάνει την ανατροπή και ζευγαρώνει τις νίκες της, αφήνοντας τον Παναιτωλικό στις δύο ήττες. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι παίκτες του γεμίζουν αισιοδοξία τη θρακική πόλη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ “χτυπάει” τον Παναθηναϊκό στις αντεπιθέσεις και νικά με 3-1, αναδεικνύοντας τη δουλειά του νέου προπονητή Γιώργου Σίμου και των αρκετών νέων παικτών του ΟΦΗ.

Και  το βράδυ ο νεοφώτιστος Βόλος ζευγαρώνει τις νίκες του, επικρατώντας του φιλόδοξου Άρη με 1-0.

Την Κυριακή ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ζευγαρώνει τις νίκες του επί του Πανιωνίου, με το ίδιο σκορ, 2-1, ενώ το ίδιο κάνει και ο Ολυμπιακός στη Λάρισα με ένα γρήγορο πέναλτι, όπως και στην πρεμιέρα. Το θεαματικότερο ίσως παιχνίδι, όπου έχουμε και το καλύτερο γκολ, γίνεται στη Λαμία. Ο Ατρόμητος ισοφαρίζει δύο φορές τη γηπεδούχο ομάδα (2-2).

Η αγωνιστική κλείνει στην Τρίπολη, όπου η ΑΕΚ έχει πλέον στον πάγκο της τον Νίκο Κωστένογλου και καταφέρνει να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις (3-2), μετά από εντυπωσιακές εναλλαγές στο σκορ.

Δύο ήττες αρκούν για να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος τη συνεργασία του με τον Απόστολο Μάντζιο και ελάχιστες ώρες μετά τον αναλαμβάνει ο Νίκι Παπαβασιλείου. Ακολουθεί διακοπή και οι «κυανέρυθροι», που έχουν ξεκινήσει και με ποινή έξι βαθμών, θέλουν να την εκμεταλλευθούν.

Nivea Men Best Goal της αγωνιστικής: Απόστολος Βέλλιος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top