Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική ξεκινά εντυπωσιακά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Άρης βάζει δύο γρήγορα γκολ στην ΑΕΛ. Ωστόσο όλα έρχονται ανάποδα και η ΑΕΛ ισοφαρίζει σε 2-2 στο πιο πλούσιο πρώτο ημίχρονο ως τώρα, και στο τέλος παίρνει τη νίκη (2-3)! Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατηγορία, που η ΑΕΛ κερδίζει εκτός έδρας αγώνα που έχανε με δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός μένει μόνος πρώτος για πρώτη φορά, νικώντας με 2-0 τη Λαμία, που αντέχει όμως στην πρώτη μια ώρα του αγώνα. Δεύτερη περνάει η Ξάνθη, που κάνει την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες, μόλις ένα βαθμό από την κορυφή. Νικά σχετικά εύκολα τον ισόβαθμό της Βόλο με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ μένει τρίτος, αφού έχει δεύτερο ντέρμπι στη σειρά, με την ΑΕΚ στο «Σπύρος Λούης». Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν δύο φορές, έχασαν πέναλτι και τελικά ισοφαρίστηκαν σε 2-2. Ήταν και η πρώτη απώλεια της ΑΕΚ με το Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος κάνουν την πρώτη τους νίκη. Ο πρώτος στη Νέα Σμύρνη με 1-0 επί του Πανιωνίου και ο δεύτερος αφήνοντας τον Παναιτωλικό μόνο με ήττες (2-0). Μάλιστα ο Ατρόμητος συμπληρώνει 200 νίκες στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ για δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του βάζει τρία γκολ, πάλι όλα στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίζει τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1.

Nivea Men Best Goal της αγωνιστικής: Γκίας Ζαχίντ
Nivea Men Player of the month Σεπτεμβρίου: Ματιέ Βαλμπουενά
Σε αυτήν της 5ης αγωνιστικής υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών, Μανδάς, Κατράνης και Μανούσος, δυο παίκτες της ΑΕΛ, Ουάρντα και Νούνιτς, δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Κούτρης και Ελ-Αραμπί, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Βέλεθ (Άρης), Ζαχίντ (Παναθηναϊκός), Νέϊρα (ΟΦΗ) και Τεσσέϊρα (Ξανθη).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top