Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό και η σύζυγός του Σόφι αυτοπεριορίστηκαν καθώς η τελευταία διαγνώστηκε με Κορονοϊό μετά την επιστροφή της από τη Βρετανία. Ακολουθώντας τους ρυθμούς των άλλων χωρών, όπως αναμενόταν, όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις στον Καναδά αναβλήθηκαν. Έτσι, ο σημερινός αγώνας της ΑΕΛ Καναδά με τους Αλβανούς δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαίρου Οντάριο:
«Η Ένωση Ποδοσφαίρου Οντάριο - Ε.Π.Ο. (Ontario Soccer), σε συνεννόηση με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καναδά, παρακολούθησε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις με τον Κορονοϊό (COVID-19) και την αναδυόμενη κρίση της δημόσιας υγείας. Μετά από συζητήσεις με το εθνικό κυβερνητικό όργανο, εισήγηση από αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και ιατρικούς εμπειρογνώμονες, η Ε.Π.Ο. έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αναστείλει αμέσως όλες τις εκδηλώσεις ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων στην επαρχία μέχρι νεωτέρας. Οι καθιερωμένες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες του Οντάριο περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, όλες τις διοργανώσεις, την κατάρτιση, την προπόνηση και την επίσημη εκπαίδευση και δραστηριότητες ομαδικής οικοδόμησης.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παικτών μας, των προπονητών, των διαιτητών και των διαχειριστών, η Ε.Π.Ο. συνιστά όλες τις Περιοχές, τους Συλλόγους και τις Ακαδημίες να γνωστοποιήσουν στα μέλη τους ότι θα σταματήσουν τις δραστηριότητές τους επ’ αόριστον. Τα γραφεία της Ε.Π.Ο. θα είναι κλειστά για το κοινό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά το προσωπικό θα είναι διαθέσιμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου για να βοηθήσει, όπου χρειάζεται. Η Ε.Π.Ο. θα συνεχίσει να ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν τεθεί από τις αρχές δημόσιας υγείας, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τα όργανα διοίκησης ποδοσφαίρου. Οι ενημερώσεις θα εκδίδονται όπως ενδείκνυται και θα περιλαμβάνουν περαιτέρω λεπτομέρειες».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top