Στην αποκατάσταση της αλήθειας ή καλύτερα του λάθους, εκ μέρους της ΕΠΟ, προχώρησε ο Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ, μετά τη δήλωση στο aelole.gr, επανήλθε με δήλωσή του στο metrosport. Ο Βραζιλιάνος εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών βρίσκεται σε διαμάχη με την ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία έχει δικαιωθεί, ωστόσο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας αναγράφεται μέχρι και σήμερα ως “ποδοσφαιριστής” και όχι ως ατζέντης, δημιουργώντας (τελείως) λανθασμένες εντυπώσεις.
Ο Βέλα Τζούνιορ, τον περασμένο Ιούλιο, κέρδισε υπόθεση σε βάρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, η οποία αφορούσε χρήματα που είχε λαμβάνειν ο ποδοσφαιριστής Λεοζίνιο (μετακινήθηκε στους βυσσινί το 2017), τον οποίο και εκπροσωπούσε. Παρόλα αυτά, στην επίσημη ιστοσελίδα (!) της ΕΠΟ ο Βραζιλιάνος μάνατζερ αναγράφεται ως ποδοσφαιριστής και πολλοί θεώρησαν ότι κέρδισε προσφυγή από την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος στην ΑΕΛ, δηλαδή, το 2006!

Με δήλωσή του έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αναφέροντας σχετικά:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εξέδωσε, πριν λίγες μέρες, ανακοίνωση μέσω της οποίας με δικαίωσε στην υπόθεση με τον πελάτη μου, ποδοσφαιριστή Λεοζίνιο. Παρόλα αυτά, αναγράφομαι ως ποδοσφαιριστής και όχι ως ατζέντης. Αγωνίστηκα στην ΑΕΛ, όταν ιδιοκτήτης ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης με τον οποίο είχα άψογη συνεργασία και δεν υπάρχει η παραμικρή οφειλή προς το πρόσωπό μου. Ήταν φοβερός απέναντί μου”, είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος και συνέχισε:
«Η διαμάχη μου με την ΑΕΛ αφορά τον Λεοζίνιο. Προσφύγαμε κατά της ΠΑΕ, δικαιωθήκαμε και, τώρα, βρισκόμαστε σε συνεννόηση, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα και να μην σημειωθούν κυρώσεις στην ομάδα. Το λάθος οφείλεται στην ΕΠΟ, γιατί με αναφέρει ως ποδοσφαιριστή και όχι ως εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών. Δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε και να εξηγήσω πώς έγινε κάτι τέτοιο».

Η απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ στις 28 Φεβρουαρίου, αναφέρει:
«Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή VELA JUNIOR, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 188/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top