Πέρασαν 7 χρόνια από τον επεισοδιακό αγώνα, ΑΕΛ-Νίκη Βόλου, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, την σεζόν 2012-2013. Ισόπαλος 1-1 είχε λήξει ο αγώνας στο AEL FC ARENA, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νίκη Βόλου. Ο Πουρτουλίδης στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Νίκη Βόλου, με τον Αλεξάντροβιτς στο 90ο λεπτό με δυνατό σουτ να ισοφαρίζει για την ΑΕΛ. Μεγάλη ένταση είχε δημιουργηθεί μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Οι φίλαθλοι των βυσσινί που βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνη την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, με ανοικτά τα μαγαζιά στη πόλη της Λάρισας, ήταν περίπου 9.000, ενώ είχαν κοπεί 4.647 εισιτήρια.
Δείτε παρακάτω την χειρονομία που έκανε ο τότε ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Μανώλης Σκούφαλης, στους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ του Πουρτουλίδη, καθώς και την άσεμνη χειρονομία μετά το τέλος του αγώνα στο AEL FC ARENA.
Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Μανώλης Σκούφαλης, μιλώντας για το παιχνίδι με την
ΑΕΛ είχε πει, χαρακτηριστικά "Αγανάκτησα, για αυτό έκανα ό,τι έκανα στο τέλος! Ήταν κίνηση αγανάκτησης από όλα αυτά που έφαγα". Θυμίζουμε ότι η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League είχε τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον Σκούφαλη για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά ο Μανώλης Σκούφαλης
Τι ακριβώς συνέβη και είσαι... κατηγορούμενος για δύο χειρονομίες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ;
Δεν νομίζω πως είναι χειρονομία να πανηγυρίζω έτσι με την γροθιά μου. Απλά πανηγύρισα το γκολ. Σήκωσα απλά το χέρι μου. Την γροθιά μου στο γκολ γιατί ήταν και ο Πάτσης στις σουίτες. Μας πέταγαν από το 1ο λεπτό πορτοκάλια, μπουκάλια, καφέδες, μανταρίνια και δυναμιτάκια στον πάγκο. Την φυσούνα γιατί δεν την άνοιξαν να φύγουμε από το γήπεδο; Εγώ δεν σηκώνω το χέρι μου αν δεν με προκαλέσει κάποιος!! Τόσα χρόνια παίζω μπάλα. Έχω φάει ένα μπουκάλι στο 1ο λεπτό και όταν φεύγαμε υπήρχε.. βροχή από μπουκάλια. Αγανάκτησα, για αυτό έκανα ό,τι έκανα στο τέλος! Ήταν κίνηση αγανάκτησης από όλα αυτά που έφαγα. Σε κάθε κόρνερ έπεφταν στο κεφάλι μας καφέδες, μπουκάλια, χαμός.

Τι έγινε στο φινάλε, όταν φεύγατε για τα αποδυτήρια;
Φεύγοντας για την φυσούνα η αστυνομία έπρεπε να είναι εκεί. Δείτε το βιντεάκι και πείτε αν μας προφύλαξε κανένας! Αν έτρωγα ένα μπουκάλι και έπεφτα κάτω.. τέζα; Όταν τρέχεις, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Δεν υπήρχε πουθενά αστυνομία...

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (53' Αλεξάντροβιτς), Ζεκίνια, Δεινόπαπας (46' Σ. Κρητικός), Μπλέντι (78' Τ. Κρητικός), Τσίγκας.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (58' Χατζής), Παππάς (87' Oυέλινγκτον), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top