Με μια ειρωνική ανακοίνωση, απάντησε η ΠΑΕ Ξάνθη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Ξάνθη προαναγγέλλει εκδήλωση και... κλήρωση για το που θα καταλήξει το σπίτι του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε δηλώσει: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.” Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ξάνθης:
«Ο μεταφραστής της Λάρισας, έτσι όπως έχει δηλωθεί σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου (29/2) στην ΕΡΑ Σπορ είπε επί λέξη: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.”
Σήμερα, 5 Μαρτίου του 2020 και ώρα 18:00, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ – εκτός του προπονητή και των βοηθών του – και θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών, προκειμένου να δούμε σε ποιον θα πάει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top