Η παγκόσμια κατάσταση με τον κορωνοϊό έθεσε φρένο στη διεξαγωγή πολλών δραστηριοτήτων, μηδέ εξαιρουμένων των αγώνων κυπέλλου σε κλειστό αγωνιστικό χώρο της ΑΕΛ Καναδά, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων πρωταθλήματος της ανοιχτής διοργάνωσης που - συνήθως - η έναρξή του λαμβάνει χώρα εντός του Μαΐου. Με την ευκαιρία της διακοπής της διοργάνωσης, τέθηκε σε παίκτες της ομάδας και τον προπονητή της το ακόλουθο ερώτημα:
«Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης ώρας, πείτε μας πώς εσείς στην ΑΕΛ Καναδά περνάτε τις ημέρες και τις ώρες σας;
Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε σε όλον τον κόσμο στη Λάρισα και την Ελλάδα;».

ΜΙΛΤΟΝ, ΛΑΡΊΣΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ

«Σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με όλους όσοι υποφέρουν στον κόσμο. Με τη δύναμη του Θεού και του Χριστού θα το ξεπεράσουμε. Οι ημέρες μας περνούν με σχολικές εργασίες, ανάγνωση, γραφή και πολύ ποδόσφαιρο είτε μέσα στο σπίτι ή στην πίσω αυλή. Σε όλους στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα ευχόμαστε καλή υγεία, δύναμη και Καλή Ανάσταση. Με Αγάπη και Σεβασμό».

ΚΙΘ ΑΝΤΡΙΟΥ

«Γεια σου Ελλάδα! Ελπίζω να είστε υγιείς και να παραμένετε ασφαλείς. Εδώ στον Καναδά, η οικογένειά μου και εγώ εργαζόμαστε από το σπίτι και μένουμε ασφαλείς. Τρέχω με τον σκύλο μου και παίζω ποδόσφαιρο με τα παιδιά μου ώστε να παραμείνω σε φόρμα. Επίσης, ασχολούμαι με εργασίες γύρω από το σπίτι ώστε να περνάει η ώρα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους και να φέρω περισσότερα έπαθλα για την ΑΕΛ! Μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς και ανυπομονούμε να σας κάνουμε υπερήφανους την επερχόμενη περίοδο!».

ΤΖΟΡΤΖ ΧΑΒΑΡΗΣ

«Προσωπικά, θεωρούμαι ως μια «ουσιαστική» υπηρεσία, συνεπώς συνεχίζω να δουλεύω στη διαχείριση και των δύο τοποθεσιών. Είμαι σε μια πολύ επισφαλή θέση αναγκασμένος να σταθμίσω την ασφάλεια του προσωπικού και της οικογένειάς μου με τη διατήρηση μιας υπηρεσίας για το κοινό σε μια εποχή που δεν συμφωνούν όλοι με τις εντολές και τις προφυλάξεις που διατυπώνονται από τα διοικητικά μας όργανα. Είναι δύσκολο να μην πιστεύουν όλοι ότι πρόκειται για μια «πανδημία» ή ακόμα και για πραγματικότητα (πύργοι 5G, αντιεμβολιαστές, κ.λπ.), οπότε οι ελπίδες μου είναι ότι οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν και θα αναγνωρίσουν τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης, ώστε να μπορέσουμε και πάλι να κάνουμε και να βλέπουμε αυτό που αγαπάμε. Θα το ξεπεράσουμε αυτό και θα δούμε ο ένας τον άλλον στον αγώνα νωρίτερα ή αργότερα αν όλοι κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να σταματήσουμε την εξάπλωση!! ΑΕΛ ΟΛΕ!!»


ΤΖΟ ΡΟΣΙ

«Κατά τη διάρκεια αυτών των πρωτοφανών, δοκιμαστικών ωρών, προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν θετικότεροι και πιο δραστήριοι. Παίζοντας ποδόσφαιρο στην πίσω αυλή με τον γιο μου (τον τερματοφύλακα για την Κ-8 της ΑΕΛ) που του διδάσκω ότι γνωρίζω. Η οικογένειά μου εύχεται σε όλους υπομονή, δύναμη και διατήρηση της πίστης σας στο Θεό.  Να έχετε ένα ευλογημένο Πάσχα!».

ΣΤΙΒ ΒΕΡΓΥΡΗΣ

Κατ’ αρχάς, όλοι ευχόμαστε η οικογένειά μας της ΑΕΛ στην Ελλάδα να είναι υγιής και ασφαλής. Στον Καναδά όλοι προσπαθούμε να αυτο-απομονωθούμε. Η διατήρηση της ρουτίνας όσο περισσότερο μπορούμε έχει αποβεί χρήσιμη. Οι ημέρες μας, στο μεγαλύτερο μέρος τους, αποτελούνται από παροχή βοήθειας προς τα παιδιά με τις σχολικές τους εργασίες, ολοκλήρωση κάποιων καθηκόντων για την εργασία από μακριά, παραμένοντας ενεργοί, και κοινωνικά δραστήριοι συνδεόμενοι με μέλη της οικογένειας και φίλους μέσω της τεχνολογίας.
Θα ήθελα να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας προπόνηση με τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να ξαναπαίξουμε, να γιορτάσουμε νίκες με τα αδέλφια μου της ΑΕΛ. Επαναλαμβάνω, ευχόμενος σε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ που βρίσκεται μακριά, θάρρος, υπομονή και καλή υγεία.
Καλή Ανάσταση!».

ΜΠΛΕΪΚ ΜΠΕΝΤΛΕΪ

Σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές μας της ΑΕΛ στην Ελλάδα και τον Καναδά: Έχω περάσει πολύ χρόνο με τα παιδιά μου και ζω μια ήρεμη, απλή ζωή. Ως επί το πλείστον παραμένουμε απομονωμένοι, και εμπιστευόμαστε τον Θεό, αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Η οικογένειά μου ελπίζει και εύχεται όλοι να είστε ασφαλείς και υγιείς. Με τις ελπίδες μπορούμε όλοι να επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ σύντομα! Απολαύστε την κάθε μέρα καθώς δεν υπάρχει υπόσχεση για το αύριο!».

ΣΚΟΤ ΜΙΟΥΛΕΡ
«Γεια σας. Ελπίζω όλοι στην Ελλάδα να είστε καλά και ασφαλείς! Σας σκεφτόμαστε όλους και ελπίζουμε να είστε ασφαλείς. Απασχολούμαι με ποδηλασία, ασκήσεις σε σκάλες ταχύτητας και κινηματογραφικές ταινίες. Καλό Πάσχα!».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top