Ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα των «βυσσινί», μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε:
-“Η ανανέωση έγινε από κοινού, το είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι ότι θα είναι ένας χρόνος και θα δούμε εάν συμφωνήσουμε για άλλα δυο και έτσι έγινε. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε στο ίδιο κλίμα και να διορθώσουμε κάποια λειτουργικά στον Οργανισμό που λέγεται ΑΕΛ και αυτό θέλει και ο πρόεδρος. Είναι αλήθεια ότι δύσκολα θα μπορέσει κάποιος κόουτς να πείσει τον κ. Κούγια, αλλά να σας πω την αλήθεια είναι από τις καλύτερες συνεργασίες με διοικητικούς παράγοντες, που έχω κάνει. Ήταν άψογη η συμπεριφορά του φέτος, όπως και η δική μου θέλω να πιστεύω. Η ομάδα μας έπαιξε καλή μπάλα και ο στόχος μας από την ημέρα που ήρθα, ήταν να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, αν και μου ζήτησε 14 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, τότε που ανέλαβα, να πετύχουμε ένα στόχο που θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον δυο ομάδες από κάτω μας στη βαθμολογία. Αυτός ήταν ο στόχος που μου ζήτησε ο πρόεδρος και τώρα, εάν κάναμε την υπέρβαση, με είσοδο στα πλέι οφ, θα ήταν κάτι πάρα πολύ καλό. Το χάσαμε για λίγους βαθμούς, δεν πειράζει, θα το παλέψουμε του χρόνου”.

-“Θα ήθελα να μείνουν στην ΑΕΛ ο Ουάρντα και ο Κάτσε, δυο πολύ καλοί παίκτες και καλά παιδιά. Ο Ουάρντα είναι ένα πραγματικό παιδί με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά με χρυσή καρδιά και παίρνει από φιλότιμο, αυτό είναι το κουμπί του, πρέπει να του μιλήσεις καλά και θα προσπαθεί για το καλό της ομάδας. Παίζουν ρόλο και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι του φέρονται άψογα και τον αγκάλιασαν με σεβασμό. Ο Κάτσε είναι έμπειρος παίκτης, ήρθαν και οι δυο από μια ομάδα που πήρε νταμπλ, άρα ήταν και ανεβασμένοι, αλλά στην ΑΕΛ είναι χαρούμενοι και πιστεύω ότι και οι ίδιοι θα θελήσουν να παραμείνουν, αλλά αυτό είναι θέμα ΠΑΟΚ. Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Ουάρντα και ο Κάτσε μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλοί παίκτες και δεν τους βρίσκεις εύκολα στην αγορά”.

-“Δύσκολο είναι να ελέγξουμε τους παίκτες στην προπόνηση που κάνουν, εάν εφαρμόζουν αυτά που τους είπαμε, άσχετα εάν μιλάμε μαζί τους σχεδόν καθημερινά. Εάν δεν τους έχεις μέσα στο γήπεδο, δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνουν και πώς το κάνουν. Εάν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, με τα πλέι οφ και πλέι άουτ, θα πρέπει να δοθεί χρόνος 7 εβδομάδων για προετοιμασία, αλλά επειδή δεν θα υπάρχει αυτός ο χρόνος και έχω εμπειρία μίνι προετοιμασίας από Πανιώνιο και Ατρόμητο, όταν παίξαμε Ευρώπη, πιστεύω ότι με τρεις εβδομάδες προετοιμασία και την τέταρτη να παίξουμε, θα τους φέρουμε τους παίκτες σε ένα καλό επίπεδο προετοιμασίας”.

-“Δικαίως ήταν πρωτοπόρος φέτος ο Ολυμπιακός, είχε την πιο σταθερή ομάδα, όπως και δικαίως κατέκτησε πέρσι ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, αλλά εάν γίνουν τα πλέι οφ, υπάρχουν 10 παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν εφόσον η διαφορά είναι 7 βαθμοί”.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top