Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Sportday», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για την προσπάθεια κάποιων να εμπλέξουν την ΑΕΛ με την πολυϊδιοκτησία, με αφορμή τα δημοσιεύματα για ΑΕΛ και Ολυμπιακό. Παράλληλα είχαμε και νέα προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια προς στον Κυριάκο Θωμαϊδη, μέσω ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Προσπάθησαν κάποιοι να εμπλέξουν και εσάς, την ΑΕΛ σε μία αντίστοιχη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας;
«Δεν ανέμειξε την ΠΑΕ ΑΕΛ κανείς. Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Μάκης Γκαγκάτσης. Με διαβεβαίωσε ότι δεν αφορά την ΠΑΕ ΑΕΛ. Μου είπε ποιους αφορά, αλλά δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω. Από εκεί και ύστερα να μιλήσει ο ΠΑΟΚ. Είδα τη συνέντευξη του κ. Μπαλτάκου. O,τι αφορά την αθλητική δικαιοσύνη σε αυτή την εφημερίδα τα θέματα τα επιμελείται ο Θωμαΐδης. Μαζί με τον Θάνο Μπλούνα και δεν ξέρω πώς τον αφήνει η ΕΠΟ να δίνει στον Θωμαΐδη, παράνομα, πριν ασκηθούν οι διώξεις την είδηση γιατί συνεργάζεται με τον κ. Σιμιτζόγλου και τις επιτροπές της ΕΠΟ ως υπάλληλος της ομοσπονδίας. Του δίνει ποιες πειθαρχικές διώξεις θα ασκηθούν. Του δίνει τις αποφάσεις πριν ανακοινωθούν. Του έδωσε του Θωμαΐδη την πρόταση της κας Σπανού και το περιεχόμενό της. Αυτοί οι δύο πρότειναν τον Μπαλτάκο στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα νέα προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια προς στον Κυριάκο Θωμαϊδη, μέσω ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ.
«Λοιπόν Σαγόνια,
Αποφάσισα σήμερα λόγω και του προχωρημένου της ώρας να αναβάλω την υπόθεση Ζωγράφου και πως στήσατε τον άνθρωπο, εσύ, ο Παπαδόπουλος και ο Τσιακατούρας της AVANCE και να ασχοληθώ με ένα άλλο σοβαρό θέμα, γιατί κάποιοι έντιμοι άνθρωποι μέσα από την ΕΠΟ, που διαβάζουν αυτά που αποκαλύπτω για σένα και τον Μπλούνα με τα μεγάλα πάθη, έχουν ανοίξει το στόμα τους, δεν γνωρίζω ειλικρινά αν είναι αλήθεια όσα μου είπαν, αφού εκτιμώ τα δύο πρόσωπα που θα αναφέρω για πρώτη φορά σήμερα παρακάτω, ότι δεν είναι μόνο ο Μπλούνας που σου δίνει τις πληροφορίες παράνομα για να προαναγγέλλεις αποκλειστικά πειθαρχικές διώξεις όσων το βρώμικο παρασκήνιο θέλει να κλείσουν το στόμα τους, δεν είναι μόνο ο Μπλούνας που σε πληροφορεί για το περιεχόμενο των πειθαρχικών διώξεων και πειθαρχικών αποφάσεων πριν αυτές δημοσιοποιηθούν στο site της ΕΠΟ, αλλά ότι υπάρχουν και άλλα δύο πρόσωπα, υπεράνω πάσης υποψίας, το ένα είναι η κα Σοφία Πρίφτη, σύζυγος του πολύ σοβαρού δημοσιογράφου Γιώργου Παχάκη, που εργάζεται στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η οποία κατέχει θέση κλειδί στην ΕΠΟ, γιατί είναι η αποκλειστική γραμματέας όλων των πειθαρχικών επιτροπών, αλλά και της Επιτροπής Δεοντολογίας και το δεύτερο είναι ένας εκ των νομικών συμβούλων, που μάλιστα με το θείο του έχουμε παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο μαζί στην Κόρινθο, ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ κ. Μπάρτζης.
Σου υπόσχομαι Σαγόνια ότι θα ερευνήσω αυτή την πληροφορία, γιατί μπορεί να είναι κακοήθεια, προσωπικά, γιατί είμαι βέβαιος ότι όλοι οι τακτικοί δικαστές που απαρτίζουν τις επιτροπές, λόγω φόρτου εργασίας από το λειτούργημα τους, δεν έχουν παρακολουθήσει την παράνομη αυτή συμπεριφορά, να δημοσιοποιούνται στο site σου διώξεις και αποφάσεις των επιτροπών πριν δημοσιοποιηθούν επίσημα από την ΕΠΟ και το κυριότερο από όλα θα συζητήσω προσωπικά με την κα Σπανού πως είναι δυνατόν όταν απαραίτητος όρος της λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι η απόλυτη μυστικότητα, να διαρρεύσει αποκλειστικά σε σένα η έκθεση έρευνας, την οποία διεξήγαγε και την οποία σίγουρα δεν είχε κανένα λόγο να δημοσιοποιήσει η ίδια, ώστε σήμερα, μετά την παράνομη δημοσιοποίηση από εσένα αποκλειστικά, να δέχεται αυτή την ακραία πίεση.
Θα ερευνήσω προσωπικά επίσης την πληροφορία που μου δόθηκε και επίσης δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή η παράνομη δημοσιοποίηση δεν γίνεται μόνο για να βγάζεις μεροκάματο εσύ μέσα από το site σου, αλλά και για να επηρεάζεται, μέσα από αυτό που ακολουθεί την παράνομη δημοσιοποίηση, η κρίση των δικαστών σε μελλοντικές αποφάσεις.

ΥΓ1. Δεν πιστεύω εσύ και ο Μπαλτάκος, επειδή η κρίση του δικαστού του επίλεκτου Εφέτη Βρυώνη (έχει επιλεγεί να χειριστεί επί χρόνια πολύ σοβαρές υποθέσεις), δεν ήταν αυτή που περιμένατε, να έχετε παίξει τίποτα παιχνίδια, από αυτά που συνηθίζει να παίζει ο Μπαλτάκος υποσχόμενος περίεργα πράγματα;
ΥΓ2. Αφού δεν κατάφερες με τον Μπαλτάκο, γιατί δεν συστήνεις τις κορυφαίες νομικές προσωπικότητες του Παναγόπουλου και του Μαλάτου, που ακόμη και στον Άρειο Πάγο μόλις τους βλέπουν τρέμουν, μπας και κάνεις σεφτέ σε καμία απόφαση, αφού μέχρι τώρα έχεις μείνει με τις διώξεις;»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top