Σειρά είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, να απαντήσει στο δημοσιογράφο, Κυριάκο Θωμαΐδη, με διπλή ανακοίνωση στο επίσημο site των βυσσινί μαζί και με εικόνα!

Σαγόνια,
Μόλις μου έστειλαν αυτή την φωτογραφία σου η οποία εκφράζει ακριβώς την κατάσταση την οποία βρίσκεσαι μετά από αυτά που μαθαίνει ο κόσμος για σένα, αλλά εσύ δεν έχεις ανάγκη, σε περιμένει η θέση του διευθυντού στην πρώτη εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος «Τα νέα των Λαδάδικων».
Να πάρεις μαζί σου και τον Μπλούνα.
Νομικό σύμβουλο τον γνωστό ειδικό στα αθλητικά.

Σαγόνια,
Περαστικά, μετά τα όσα πληροφορήθηκα σήμερα ότι έκανες όλα αυτά τα χρόνια, που υποδυόσουν τον εξυγιαντή και τον θαρραλέο και καθαρό δημοσιογράφο, λυπάμαι που θα περάσεις δύσκολο τριήμερο, αλλά επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω τίποτα αναπάντητο και επειδή έχεις γράψει άλλο ένα ψέμα, περί του ότι δήθεν μπήκα εγώ σε επιτροπή με επικεφαλής τον Μπαταγιάννη για να πάμε στην Θεσσαλονίκη να συζητήσω για την χορηγία της Σουρωτής στην Super League και εκεί ζήτησα από τον Ιβάν Σαββίδη να με προσλάβει δικηγόρο σε κάποια από τις επιχειρήσεις του, θέλω να σου πω ότι έκανες μοιραίο λάθος, γιατί πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο ο στενότερος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι παρών σε όλες τις προσωπικές του συζητήσεις, γιατί αυτός του μεταφράζει τα πάντα, για να μου ζητήσει συγγνώμη για αυτό που έγραψες, γιατί ποτέ δεν συνέβη , άλλωστε όλη η συζήτηση έγινε με παρουσία Μπαταγιάννη, Σπανού, πατέρα Γκαγκάτση και του προσώπου που αναφέρω, αλλά συγχρόνως μου είπε και ορισμένα πράγματα για σένα, που κατά σύμπτωση είναι ίδια με αυτά που μου είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης και που κατά την προσωπική μου άποψη δεν προοιωνίζουν καλό μέλλον για σένα στην επαγγελματική ζωή σου.

Το τι έχει συζητηθεί επαγγελματικά μεταξύ εμού και του Ιβάν Σαββίδη το γνωρίζουμε μόνο οι δύο μας και ο κ. Κώστας Φωτιάδης.

Όσο αυτά που γράφεις για την αγορά των μετοχών της Παναχαϊκής δεν καταλαβαίνεις ότι σε κάνουν ρεζίλι, όταν τις προηγούμενες ημέρες άφηνες υπονοούμενα ότι δεν έχω χρήματα;

Αν γνώριζες πόσα χρήματα έχω κερδίσει τίμια στην ζωή μου από το 1974 που κυριαρχώ στο λειτούργημα μου και πόσα εκατομμύρια ευρώ έχω φέρει από την Ελβετία νόμιμα μέσα από τραπεζικούς λογαριασμούς, τα οποία έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ, θα πάθαινες κατάθλιψη, με ορισμένα δε από αυτά το 2000 έχω δώσει και χαρτζιλίκι στον Μπαλτάκο, οπότε μπορείς να έχεις απευθείας πληροφόρηση.

Σαγόνια στο έχω γράψει πάλι, εμένα κανείς δεν μπορεί να με εκβιάσει, γιατί όλη η διαδρομή μου βασίζεται στην επιστήμη μου, στην Πετρουπολιώτικη μαγκιά μου και στο ότι δουλεύω 15 ώρες την ημέρα.

Μία μέρα από την ζωή μου είναι δικές σου δύο ζωές.
Ρώτα και την Νέλλη.
Άντε καληνύχτα εκβιαστάκι.
Τα υπόλοιπα θα τα αντιληφθείς στο μέλλον.
Σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με την τεράστια νομική προσωπικότητα, που δεν ξέρω αν σήμερα είναι κοντά σε κανένα συσσίτιο.
Από Δευτέρα με Ζωγράφο, περιμένω και κάτι φωτογραφίες από το KITCHEN BAR.
Να θυμάσαι αυτά που σου έγραψα για τον Τσοπάνη...
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top