Δείτε τις απόψεις που εξέφρασαν οι ομάδες του πρωταθλήματος της Superleague 1, στο Δ.Σ. της Λίγκας μέσω της δίωρης τηλεδιάσκεψης της Πέμπτης και τις μεταφέρει το gazzetta. Δείτε τι είπε η ΠΑΕ ΑΕΛ και οι άλλες ομάδες της Superleague 1.

ΑΕΛ: Ζήτησε να εξαντληθούν οι προθεσμίες και να δουν οι ομάδες πώς να τελειώσει η χρονιά. Μεγάλο θέμα και της ΑΕΛ τα συμβόλαια και οι αδειοδοτήσεις. Απέσυρε την πρότασή της για αναδιάρθρωση και περί 16 ομάδων.
Ολυμπιακός: Είναι υπέρ της οριστικής κατάληξης του πρωταθλήματος με απόφαση για την τελική κατάταξη. Δηλαδή σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, να είναι ξεκάθαρη η τελική βαθμολογία και θέση κάθε ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι έως τις 24 Απριλίου δεν θα υπάρχει επαρκή εικόνα και πρότεινε νέα τηλεδιάσκεψη για τις 30 του μήνα. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε νέα τηλεδιάσκεψη νωρίτερα, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου πρότεινε μία πρώτη κουβέντα να γίνει στις 16 Απριλίου και μετά να επανεξεταστεί το θέμα στις 24 Απριλίου.

ΠΑΟΚ: Λέει ναι στην διακοπή αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ περιμένει να τελεσιδικήσουν και οι υποθέσεις του με την Ξάνθη.

ΑΕΚ: Μέσω του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, πρότεινε το Working Group που έγινε δεκτό και την αναστολή έως τις 24 Απριλίου. Επίσης έγινε αποδεκτή.

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υπέρ της διακοπής και θεωρεί ανεδαφικό να μιλάμε για οποιαδήποτε επανέναρξη.

ΟΦΗ: Ο Ηλίας Πουρσανίδης συμφωνεί με την αναστολή και την αναμονή για πιο καλές συνθήκες, ενώ συναίνεσε και στην άποψη του Ατρόμητου για χρονικό διάστημα προετοιμασιών 4 εβδομάδων πριν την οποιαδήποτε επανέναρξη.

Άρης: Ο Άρης θεωρεί ότι δεν γίνεται και δεν κινείται τίποτα και η διακοπή είναι λύση. Το μεγάλο του θέμα όπως εκφράστηκε είναι τα συμβόλαια και οι μισθοί των παικτών.

Ατρόμητος: Στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν και ο Γιώργος Σπανός και η Κάτια Κοξένογλου, η οποία στάθηκε κυρίως στο πώς θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις. Επισήμανε επίσης ότι η κατάσταση δείχνει να μην... προχωράει σε αυτήν την φάση και πως απαιτείται διάστημα 4 εβδομάδων προπονήσεων πριν από τους όποιους επόμενους αγώνες.

Αστέρας Τρίπολης: Να περιμένουν οι ομάδες μέχρις ότου φανεί πιο ξεκάθαρο τοπίο λέει ο αρκαδικός σύλλογος που θα ήθελε να τελειώσει όσο πιο ομαλά η σεζόν.

Λαμία: Έγινε λόγος για πολλά προβλήματα και θέματα επιβίωσης των ομάδων. Δεν το είπε ανοιχτά ο εκπρόσωπός της αλλά και να τελείωνε η σεζόν άμεσα δεν είναι κάτι που θα την ενοχλήσει.

Βόλος: Ο Βόλος ζήτησε κυρίως τη δική του συμμετοχή στο Working Group και ανέφερε πως σ' αυτό πρέπει απαραίτητα να συμμετέχουν και οι έξι πρώτες ομάδες.

Ξάνθη: Είναι επίσης υπέρ του να εξαντληθεί κάθε χρονικό περιθώριο για να τελειώσει όσο πιο ομαλά η σεζόν.

Παναιτωλικός: Στην εκπροσώπηση των Αγρινιωτών έγινε λόγος για τα δεδομένα πολλά προβλήματα και ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν μπορεί να γίνει τίποτα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πανιώνιος: Ο Χρήστος Δάρας μιλώντας και ιατρικά ανέλυσε λίγο παραπάνω το θέμα. Σημείωσε πως αυτή η κουβέντα είναι τελείως στον αέρα και ότι σε αυτήν την φάση δεν μπορούμε να μιλάμε για κανένα πρωτάθλημα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top