Ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ που επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση αφαίρεσης επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ με ψήφους με 2-1, ενώ άφησε υπονοούμενα για Ολυμπιακό, Άρη, Πανιώνιο και ΑΕΛ, που όπως ανέφερε και οι τέσσερις έχουν σχηματίσει το δικό τους μπλοκ! Αναλυτικά ο Γιώργος Παναγόπουλος:
«Από την αρχή δεν περίμενα ότι θα κερδίσει την υπόθεση ο ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως αν η Επιτροπή έμπαινε στην ουσία ή όχι. Ο Ολυμπιακός το είχε οργανώσει πολύ καλά και ήταν δύσκολο να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση. Από την εποχή του Δώνη στον ΠΑΟΚ το 2012 τρέχουν και δεν φτάνουν στον Δικέφαλο. Έχουν εσφαλμένη γραμμή και έρχεται ο Σαββίδης και μιλάει για την Επιτροπή, χωρίς να έχει ενημέρωση για αυτήν και χωρίς να γνωρίζει τους θεσμούς στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αντιδράσει όταν στηνόταν η Επιτροπή και να κοιτούσε και άλλες υποθέσεις όπως του Άρη, όμως άφησε το πουλάκι να πετάξει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ τον κ. Αυγενάκη για τη στάση του τον είχα καταγγείλει, όπως και την Επιτροπή. Τότε ο ΠΑΟΚ που ήταν. Έχω στείλει τόσες επιστολές και ποτέ δεν πήρα απάντηση. Με λάθος πολιτική πήγε ο ΠΑΟΚ και το πλήρωσε. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα κενά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και πέτυχε αυτό που οργάνωσε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίστηκε ως Αήττητος Σπάτων στην υπόθεση αυτή. Που ήταν ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση με τον Ντουρμισάι. Η Επιτροπή δεν είναι δικαστήρια, είναι διαιτητικά όργανα και ανήκουν σε ομοσπονδίες. Ο ΠΑΟΚ έχει μπερδέψει τα πράγματα. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε για τη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας; Το παιχνίδι χάθηκε με τα μέλη της Επιτροπής, Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τρομοκρατήσει τα πράγματα για να ξεχαστεί το θέμα των στημένων αγώνων. Όταν κατηγορούνταν Λεβαδειακός και Τρίπολη και στημένα που ήταν ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ γιατί δεν ψάχνει να δει τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον Πανιώνιο και την ΑΕΛ, που και οι τέσσερις έχουν σχηματίσει ένα μπλοκ, οι άλλοι από εκεί. Ας ψάξουν στον ΠΑΟΚ να δουν τι γίνεται με τις μεταγραφές και τις μετακινήσεις που γίνονται σε αυτές τις ομάδες».

Για το τι θα γίνει στο CAS:
«Δεν μπορώ να κρίνω από πριν τι θα γίνει εκεί γιατί η φωτιά απλώθηκε για τον ΠΑΟΚ και έγιναν πολλά λάθη από πλευράς του. Σε περίπτωση που κριθεί ότι υπάρχει πολυιδιοκτησία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, η απόφαση θα είναι υποβιβασμός της Ξάνθης και τίποτα άλλο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top