Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. H Super League αφιέρωσε την 24η αγωνιστική στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Με δεδομένο ότι πλησιάζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, οι δύο μονομάχοι θέλουν να φτάσουν στη μάχη της Τούμπας χωρίς απώλειες. Ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που προηγείται 3-0 στα πρώτα εννέα λεπτά και στο 24’ κλείνει το σκορ στο 4-0 με τον Πανιώνιο!

Ο ΠΑΟΚ επίσης συνεχίζει με νίκη, 2-1 μέσα στη Λάρισα. Έτσι οι δύο ομάδες πάνε στο ραντεβού τους στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό δύο βαθμούς μπροστά.

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τη φόρμα της με νίκη 1-0 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί νικώντας τον Παναιτωλικό 3-1. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης γίνεται ο νεότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, που σκοράρει στο ντεμπούτο του, αλλά και υπ’ αριθμόν 8.000 ποδοσφαιριστής, που παίζει στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Παναιτωλικός τώρα θα πάει στο δικό του ντέρμπι με τον Πανιώνιο με τέσσερις βαθμούς αέρα. Και ενώ ο Άρης δεν έχει σιγουρευτεί ακόμα, όλα λειτουργούν υπέρ του ΟΦΗ, που σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι νικά τον Ατρόμητο 1-0, με γκολ λίγο πριν το τέλος.

Την ίδια ώρα η Ξάνθη κολλάει στο 0-0 με τη Λαμία, ενώ απειλητικός εμφανίζεται ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει ανακάμψει και κάνει εντυπωσιακό «διπλό» με 1-0 στο Βόλο.

Στην κορυφή Ολυμπιακός 60, ΠΑΟΚ 58, ΑΕΚ 47, Παναθηναϊκός 40, Άρης 33, ΟΦΗ 31, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη 29.
Στην ουρά Πανιώνιος 10, Παναιτωλικός 14, Ατρόμητος, Λαμία, ΑΕΛ και Βόλος 26!
Best Goal: Κώστας Φορτούνης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top