Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα παίζουν όλες οι ομάδες, στην τελευταία αγωνιστική για το 2019. Σε αυτήν της 16ης αγωνιστικής υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, o Νίκος Καρανίκας, o Φατιόν Άντονι και o Αμρ Ουάρντα. Το δίδυμο της κορυφής σπάει και ο ΠΑΟΚ κάνει Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά μόνος πρώτος, καθώς στο δευτεριάτικο παιχνίδι κερδίζει τον Ατρόμητο με 5-1, ενώ ο Ολυμπιακός μένει στο 0-0 στο Βόλο. Ο ΠΑΟΚ έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία, που μένει ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος χωρίς ήττα.
H AEK δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον Ολυμπιακό, καθώς μένει και αυτή στο 0-0 στη Λαμία.
Στη μάχη της εξάδας η ΑΕΛ είναι η κερδισμένη βαθμολογικά, αφού επικρατεί του Πανιωνίου με 2-0, τη στιγμή που Παναθηναϊκός και Άρης έρχονται 0-0. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που και οι τρεις μεγάλοι του κέντρου φέρνουν 0-0 στην ίδια αγωνιστική, χωρίς να παίζουν μεταξύ τους δύο από αυτές τις ομάδες.
Η είδηση της αγωνιστικής είναι πάντως η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού. Επικρατεί 2-0 του ΟΦΗ, που επιβεβαιώνει την διαφορά απόδοσής του εντός και εκτός έδρας.
Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι το 5-0 του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη, που συνεχίζει να υποχωρεί. Για τους γηπεδούχους είναι βαθμολογική ανάσα.
Στην κορυφή: ΠΑΟΚ 40, Ολυμπιακός 38, AEK 28, ΟΦΗ 23, ΑΕΛ, Άρης και Παναθηναϊκός 22.
Στην ουρά: Πανιώνιος 6, Παναιτωλικός 8, Αστέρας Τρίπολης 15, Βόλος 18.
Best Goal: Σίτο
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top