Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αυτήν της 22ης αγωνιστικής υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, στην καλύτερη ενδεκάδα, o Έγκμουντουρ Κρίστινσον και ο Αλέξης Μιχαήλ, τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Σένκεφελντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, Ρόουζ, Φετφατζίδης, Γκάμα, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Κρίστισιτς (ΑΕΚ), Μάντζης (Βόλος) και Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός). Από τις πλέον καθοριστικές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα εξελίσσεται η 22η αγωνιστική με μια ακόμα ανατροπή στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ χάνει από τον Παναθηναϊκό 2-0 και πέφτει από την κορυφή. Μάλιστα δεν σκοράρει για 57ο παιχνίδι στη σειρά, για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι λοιπόν προστάτευσαν το ρεκόρ τους, αλλά έδωσαν και την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει μπροστά.
Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Ξάνθη με 3-1, συνεχίζοντας φυσικά να είναι αήττητοι. Πολύ σημαντική νίκη πετυχαίνει η ΑΕΚ με 1-0 μέσα στο Περιστέρι, καθώς της δίνει και μαθηματικά μια θέση στα πλέι οφ, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.
Ο Άρης από το πρώτο ημίχρονο νικά χωρίς άγχος τον Πανιώνιο 2-0 και φαίνεται ότι μπορεί να είναι και αυτός στην εξάδα. Καθόλου σίγουρος όμως δεν αισθάνεται πάλι ο ΟΦΗ, αφού στη δυνατή έδρα του μένει στο 0-0 με την ΑΕΛ. Βέβαια οι ομάδες που είναι κοντά του δεν νικούν.
Αντίθετα ο Βόλος επικρατεί με 1-0 της Λαμίας και ο Αστέρας Τρίπολης στις καθυστερήσεις του Παναιτωλικού με 2-1, για να ανοίξει ακόμα περισσότερο η διαφορά μεταξύ 12ης και 13ης θέσης.
Στην κορυφή Ολυμπιακός 54, ΠΑΟΚ 52, ΑΕΚ 41, Παναθηναϊκός 37, Άρης 32, ΟΦΗ 28, Ξάνθη 27.
Στην ουρά Πανιώνιος 9, Πανατωλικός 15, Λαμία 24.
Best Goal: Μπρούνο Γκάμα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top