Με τις γιορτές να πλησιάζουν, διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική μεσοβδόμαδα. Η 15η, που δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Αμρ Ουάρντα, παρά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν χέρι χέρι. Κάνουν την ενδέκατη νίκη τους και παραμένουν αήττητοι. Ο Ολυμπιακός νικά εύκολα την ΑΕΛ 4-1, έχοντας βάλει όλα τα γκολ του ως το 37’! Ο ΠΑΟΚ βρίσκει αντίσταση από τον Πανιώνιο για ένα ημίχρονο, αλλά περνάει με 2-0 από τη Νέα Σμύρνη.

Το δύο στα δύο με τον Καρέρα στον πάγκο της κάνει και η ΑΕΚ, που νικά τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Ο τελευταίος ανακουφίζεται μόνο από το γεγονός ότι Πανιώνιος και Παναιτωλικός δεν μπορούν να ανέβουν βαθμολογικά.

Η ομάδα του Αγρινίου κάνει μια ισοπαλία στην Ξάνθη 0-0, αλλά εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να δείχνουν επιθετικές αδυναμίες.

Πίσω από την ΑΕΚ έχουμε συνεχείς εναλλαγές. Ο Άρης νικά το Βόλο με άνεση 4-0, ενώ ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έρχονται ισόπαλοι 1-1.

Αυτό είναι και το σκορ στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος χάνει την ευκαιρία να ανέβει στη βαθμολογία, αφού μάλιστα κινδύνεψε και με ήττα από τη Λαμία!

Στην κορυφή: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ 37, ΑΕΚ 27, ΟΦΗ 23, Άρης και Παναθηναϊκός 21.
Στην ουρά: Παναιτωλικός 5, Πανιώνιος 6, Αστέρας Τρίπολης 12, Βόλος 17.

Best Goal: Μπράουν Ιντέγε
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top