Ανοιχτά αφήνει, τουλάχιστον προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τη συνέχιση ή τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Super League 1 ο Γιώργος Μποροβήλος. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Super League 1 και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, κληθείς να σχολιάσει τις αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας, υπογράμμισε στο «Αθλητικό Metropolis, πως το θέμα θα κριθεί οριστικά το επόμενο διάστημα ανάλογα με τις εξελίξεις στο ζήτημα του κορωνοϊού, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση δεν υφίσταται λόγος βιασύνης.

Αναλυτικά o Γιώργος Μποροβήλος:
Για την πιθανότητα οριστικής διακοπής του Πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Αφού οι συνεδριάσεις μπορούν να διεξάγονται με τηλεδιάσκεψη, δεν μας κοστίζει να ξαναδούμε το θέμα μετά από 15-20 μέρες. Η πραγματικότητα στο ζήτημα του κορωνοϊού θα καθορίσει τις εξελίξεις. Εμείς δεν έχουμε λόγο να προτρέξουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να πουν οι επιστήμονες σε 10-15 μέρες».

Για το τι θα συμβεί με την κατάταξη των ομάδων σε περίπτωση οριστικής διακοπής: 
«Ουδέποτε επιδίωξα να έχω εμπλοκή σε θέματα κανονισμών. Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ακούσει κορυφαίους νομικούς να διατυπώνουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για διάφορα θέματα. Ο καθένας ερμηνεύει τους κανονισμούς όπως πιστεύει ή όπως τον συμφέρουν. Δουλειά των οργάνων της Λίγκας και της ΕΠΟ είναι, αν τα πράγματα οδηγηθούν προς τη διακοπή, να πάμε σε μια λύση. Για την ώρα, είναι νωρίς να μιλάμε ακόμη. Πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να μιλήσει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top