Στο καθιερωμένο της «Σαν σήμερα» η Super League θυμήθηκε μεταξύ άλλων το ΑΕΛ-Λεβαδειακός 1-2, την σεζόν 2009-2010, για την 30η αγωνιστική της Superleague. Ο Λεβαδειακός είχε επικρατήσει της ΑΕΛ στο στάδιο «Αλκαζάρ» με 2-1. αλλά δεν του ήταν αρκετό για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β΄ Εθνική. Τα γκολ του Λεβαδειακού πέτυχαν οι Σερζίνιο (23') και Αγκάλι (85'), ενώ το τέρμα της ΑΕΛ είχε σημειώσει ο Κυριακίδης στο 58ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συμμετοχή του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο πρωτάθλημα είχε πραγματοποιηθεί σε εκείνη την αναμέτρηση. Οι «βυσσινί» την σεζόν 2009-2010 είχαν τερματίσει στην όγδοη θέση με 37 βαθμούς.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Σωτηρίου, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κυριακίδης, Μετίν, Σίμιτς (79' Πούρι), Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος (76' Τουάμα), Σιατραβάνης (46' Κουζέν), Αμπουχατζίρα.

Λεβαδειακός (Δημήτρης Φαράντος): Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Ταραλίδης (76' Σόλα), Ζερζίνιο, Μπεγκόνια, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι (84' Βασιλείου), Αγκάλι (85' Αλεξίου).

Αναλυτικά η Superleague 2010
Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μονομαχία της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Ξάνθη, που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, έχει ένα βαθμό περισσότερο και παίζει στο Καυτανζόγλειο. Προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ ο Λεβαδειακός 1-0 στη Λάρισα. Ο Ηρακλής ισοφαρίζει σε 2-2, η Λάρισα ισοφαρίζει 1-1, αλλά η Ξάνθη παίρνει τελικά τη νίκη με 4-2 για να σωθεί. Ο Λεβαδειακός νικά επίσης 2-1 στη Λάρισα, αλλά πέφτει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top