Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος βρίσκει ένα γνώριμο των πάγκων να επιστρέφει. Ο Γιώργος Παράσχος έχει αναλάβει την Ξάνθη και δουλεύει για 23η διαφορετική σεζόν στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γιάννη Ματζουράκη.

Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΚ, που επίσης έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα. Τελικά η ομάδα της Αθήνας παίρνει σημαντική νίκη με 1-0, που την σταθεροποιεί στην τρίτη θέση, αφού αρκετές από τις ομάδες που ακολουθούν έχουν απώλειες.
Το δίδυμο της κορυφής πετυχαίνει εύκολες νίκες εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός 5-0 στην Τρίπολη, που είναι η ευρύτερη νίκη εκτός έδρας, και ο ΠΑΟΚ 3-0 στο Αγρίνιο.
Σημαντική νίκη πετυχαίνει ο Ατρόμητος μέσα στη Λάρισα με 2-1, που τον βάζει και πάλι για τα καλά στο παιχνίδι της εξάδας. Ανάλογη επιτυχία και βαθμολογική άνοδο έχει ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της Λαμίας με 2-0. Με νέα ανατροπή, ο Βόλος επικρατεί με 2-1 του Πανιωνίου και απομακρύνεται αρκετά από τις δύο τελευταίες θέσεις.
Τέλος ο Άρης χάνει για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Μίκαελ Ένινγκ, μετά από επτά παιχνίδια δηλαδή. Ο ΟΦΗ τον νικά με 3-1, δείχνοντας ότι στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην κορυφή: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ 34, ΑΕΚ 24, ΟΦΗ 22, Παναθηναϊκός 20.
Στην ουρά: Παναιτωλικός 4, Πανιώνιος 6, Αστέρας Τρίπολης 12, Βόλος και Λαμία 17.
Best Goal: Γιώργος Μασούρας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top