Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού και τη θέση των ποδοσφαιριστών για το αν πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Αποσπάσματα από Γιώργο Μπαντή
Για την θέση του Προέδρου του ΠΣΑΠ και την δουλειά που κάνει αυτές τις μέρες: 
Τα τηλέφωνα είναι πολλά αυτές τις ημέρες, βομβαρδίζομαι καθημερινά από τηλεφωνήματα από όλους για να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι στο ποδόσφαιρο. Η δική μου η δουλειά έχει δεκαπλασιαστεί το λιγότερο. Είμαι σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς, κολυμπάμε σε άγνωστα νερά.

Τα προβλήματα που συναντούν οι ποδοσφαιριστές: 
Σίγουρα πρώτα είναι η υγεία αλλά είναι σημαντικό ότι δεν αγωνίζονται όμως η ζωή κάθε ανθρώπου κοστίζει πάνω από κάθε τι και θα την βάλουμε πάνω από όλους. Από αυτά που βλέπω όμως, χωρίς να είμαι ειδικός, η κατάσταση κυλά κάπως κανονικά, συγκριτικά με τις άλλες χώρες, και έτσι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα.

Ο στόχος του ΠΣΑΠ για την ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος: 
Δεν μπορώ να πω ότι είναι στόχος, δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από κάτι αόρατο, που είναι ο ιός. Είναι όμως επιθυμία του ΠΣΑΠ να ολοκληρωθούν. Οι λίγκες έχουν την ίδια άποψη, χωρίς να θέλω να μιλήσω εκ μέρους τους, τέτοια πρόθεση υπάρχει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top