Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Θωμαΐδης, συνεχίζουν να ανταλλάζουν ανακοινώσεις και δηλώσεις. Σειρά είχε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος με αναρτήσεις του στο «dikisports» «απάντησε» με τίτλους: "Κόκκινος συναγερμός" στη Λάρισα, αναζητείται ο δράστης, Ο φραγκάτος 1, 2" και τα παρακάτω κείμενα, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά στις αναρτήσεις με διπλή προσωπική δήλωση. Οι αναρτήσεις του Κυριάκου Θωμαΐδη
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, συγκαλείται εκτάκτως διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της προ ολίγου αυθαιρέτου ήτοι άνευ εντολής προϊσταμένου αναρτήσεως επισήμου ανακοινώσεως* της ΠΑΕ ΑΕΛ στον επίσημο ιστότοπο της ομάδος, στον οποίο ως γνωστόν αναρτώνται κατά προτίμηση και κατά προτεραιότητα οι προσωπικές δηλώσεις του ιδιοκτήτου κ. Αλ.Κούγια, που εσχάτως βρίσκεται σε πρωτοφανή και λίαν περίεργη σφίξη/έξαψη (συγγραφικός οίστρος).
*(«Το ΑΕΛ RADIO 104,8 έρχεται και θα συναρπάσει!»

Ο φραγκάτος (1)
Τράπεζα: UBS
Εταιρεία : CHAD INVESTMENTS

Ο φραγκάτος (2)
Πράγματι, είναι πλέον του γιατρού.
Όμως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και όχι στο Δαφνί που επελέγη για να μην υπάρχει κόστος.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια 1
«Σαγόνια,
Στα αλήθεια έχεις σφυρίξει.
Από ότι βλέπω δεν κοιμάσαι ούτε νύκτα, ούτε μεσημέρι και μαζί σου έχουν χάσει τον ύπνο τους και οι υπόλοιποι.
Το να είσαι παλιάνθρωπος, εκβιαστής ίσως δεν είναι το χειρότερο.
Το χειρότερο είναι αυτό που είσαι εσύ δηλαδή να εκμεταλλεύεσαι την αληθινή δυστυχία άλλων ανθρώπων και να νομίζεις ότι έτσι μπορείς να εκβιάσεις εμένα.
Δεν σε γλυτώνει τίποτα και κανένας.
Άλλωστε σε λίγο θα σε έχουν πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα όλοι.
Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει από μένα και στην δικαιοσύνη, η οποία άρχισε να ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για σένα, άλλωστε άρχισαν και τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και face to face στο πρώτο τετ α τετ.
Αυτά τα θέματα τα λύνω εγώ κυρίως προσωπικά, διαχρονικά και Πετρουπολιώτικα».

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια 2
Σαγόνια,
Πολύ σε ενοχλεί που οι απαντήσεις μου και οι αποκαλύψεις των όσων βρώμικων έχεις κάνει πραγματοποιούνται μέσα από το site της ΠΑΕ ΑΕΛ, γιατί τα πληροφορείται όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία.
Θα ξελιγωθείτε εσύ και οι άλλοι και όλη η βρωμοπαρέα σου να βλέπετε και να διαβάζετε τι κάθε μέρα αποκαλύπτω για σένα και για αυτούς στο site της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Που θέλατε δηλαδή να σας απαντώ;
Με τον πρόεδρο και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ ασχολείσαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Δεν ασχολείσαι με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια για να βγάλει δελτίο τύπου το γραφείο μου.
Φαίνεται ότι τα δύο πραγματικά αφεντικά σου, οι εφοπλιστές, για να μην συγχέουμε τα πράγματα, έχουν ενοχληθεί και σας κάνουν παρατηρήσεις.
Αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς σας βγήκαν.
Όμως όπως έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Από Δευτέρα και η υπόθεση Ζωγράφου και το ίδρυμα Πατέρα με τον αντιπρόεδρο του και η επί 25 χρόνια παρέα της ΜΕΚΟ στην λεωφόρο Ποσειδώνος με τον Ιάκωβο Μελισσανίδη, τον Αιμίλιο Κοτσώνη, τον Νίκο Πατέρα τον χρηματοδότη του Αιμίλιου Κοτσώνη, τον Ζαχαράκη του ιδρύματος Πατέρα και μετά θα δούμε ποιος θα σε ξεπλένει για το Noor One.


ΥΓ. Αλήθεια ρε συ Σαγόνια όλα αυτά τα ανεβάζεις μόνος σου;

Γιατί χθες το βράδυ, που σήμερα έμαθα ότι από τις 9 είχατε ζωντανή εκπομπή στο SDNA μέχρι αργά το βράδυ, την ίδια ώρα ανεβάζεις στο site κάτι παραληρηματικά – εκβιαστικά για μένα, για αυτά που πήρες την απάντηση σήμερα.

Δεν πιστεύω να σε βοηθάει ο Θάνος  Μπλούνας...

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top